onsdag 26. januar 2011

Dr. Shepherds socks


At jeg er en fan av Grey's Anatomy er vel knapt noen nyhet:-) Nå har jeg fulgt serien på TV ei god stund, men ikke fra begynnelsen. Og i høst måtte jeg kjøpe starten på denne flotte "sykehussåpeserien", så nå har jeg sett alle sesongene til og med 5. Kan jo ikke kjøpe alt på en gang, så sesong 6 må vente til jeg får litt bedre råd. 
Dr. Shepherd er jo selve drømmekirurgen, også kalt McDreamy:-) Og for de som følger med på norsk TV; i går kveld ble han skutt.... og jeg er veldig spent på hvordan det går... 


I'm a big fan of Grey's Anatomy, and I've followed this super show for some years. Last autumn I had to buy the seasons from the beginning, and now I've repeated up till season 5. 
Dr. Shepherd, aka McDreamy, was shot last night (on Norwegian broadcasting), and I'm very excited how this is going to end...


Jeg har hatt mange koselige strikketimer foran TV'en med denne serien, og nå var det vel på tide å gi noe tilbake.

Disse flettene som dere ser på bildet er et par sokker som har fått navnet Shepherds socks. Og jeg skriver mønsteret på engelsk. Nå er jo ikke jeg noen dreven mønsterskriver, og slett ikke på engelsk, men jeg har fått ei super dame i USA til å hjelpe meg med å redigere. Hun korrekturleser og kommer med rettelser, og jeg lærer stadig noe nytt. Hun er også medlem på Ravelry, og det var slik vi kom i kontakt. 

Dette mønsteret er allerede annonsert på Ravelry, og første utkast er ferdig og er til redigering nå. Håper å få det ut i løpet av en uke. Veldig artig, og jeg er spent på hvordan det blir mottatt. Om dette blir et gratis- eller betalingsmønster er jeg litt usikker på ennå.

Garnet er fremdeles Sterk, og fargen er egentlig grå/beige. Litt lysere en de forrige sokkene jeg laget, og en flott farge til menn. 


I'm now working on a new pair of socks, and I've named them Shepherds socks. This is my first pattern in English. I've got to know a very helpful girl/lady in the US (through Ravelry) and she is helping me editing the pattern, and I'm learning so much. 
Hopefulle this pattern will be released on Ravelry in a few days. 
I'm still using Sterk from Du Store Alpakka, and the color is beige/gray. Not very easy to see on the photo, it looks more gray there. In real this is a great color for men. 
To be continued....

16 kommentarer:

 1. Fine sokker du holder på med. Ser vanskelig ut med det mønster strikk, men du er jo en garvet sokkestrikker:-) kos deg foran tven med sokkerne.

  SvarSlett
 2. Hello sister. I have some gossip about the following season of Grey`s. But I should keep my mouth closed;)

  Nydelig sokker, kanskje jeg kan ønske meg slike. Hadde vært artig med McDreamy sokker på beina;)

  SvarSlett
 3. Eg er glad i å sjå serier, men på dvde ikkje tv. Prøvde oss på Gray's. Tror vi såg tre episoder og så gav vi oss. Var ikkje noko for oss fann vi ut. vi er nok litt sære siden hele resten av Norge liker den serien, men men.
  Så tøff desse sokken blir da. Eg får lage mine egne eg, siden du skal vere så avansert å lage mønstra på engelsk og legge den på Ravelry :(. Tuller :0). Eg syns du er kjempetøff. Og flink og grei og alt mulig. Ha ein fin dag og hils Greta fra meg. klem

  SvarSlett
 4. Åååå! Det så stilig ut!!! Gleder meg til å se mer!!!!=DDD

  Håper du får en strålende dag!

  SvarSlett
 5. Vet hvordan du har det nå, holder på å bli gal av å vente helt til tirsdag med å få vite hvordan det går med han! Nydelige sokker:)

  SvarSlett
 6. Datt ut av serien i høst, jeg, men sannelig var det intriger og herligheter i skjønn forening:O)..og klart McDreamy fortjener et sokkemønster! Så artig at du lager mønsteret selv, og er det noen som har ekspertisen på sokker her inne, så er det du!
  Her småsnør det og kuldegraden er tilbake ergo også min kuldeallergi..og imorgen drar jeg til Røros på seminar et døgn, ikke varmere der:O)
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Lekkert, gleder meg....
  Håper du skriver alternativ til sterk på mønsteret.... Tror ikke far ønsker seg rød/oransj melerte sokker..... ha ha ha
  Prøver å bruke fra lageret vett du :oD
  klem hk

  SvarSlett
 8. Jeg klarer ikke å følge med på alt som skjer på TV, he he. Sokkene ser kjempefine ut, gleder meg til å se de helt ferdige.
  Er forresten snart ferdig med et helt par herresokker ala Bittami, og fått tid til å leke litt med pinner og garn i tillegg. Min mann er litt utålmodig, kan man si, for han syntes ikke noe særlig om farge på leken min, den var jo ikke svart. Hi hi.

  SvarSlett
 9. Aner ikke hva serien går ut på , for jeg er ingen TV-titter, men sokkene er flotte!

  SvarSlett
 10. Kjempefine sokker! Så flink du er, og oppskriften til og med på engelsk! Og så er det jo kjempespennende hvordan det går med ham på TV. Kan sikkert finne det ut via Google, men skal pine meg til å vente til neste episode.

  SvarSlett
 11. Så bra at du klarer å lage egne sokkemønstre. Blir sikkert populært blant sokkestrikker'ne:)

  SvarSlett
 12. Huff, ja, Det var spennende i går. Så spennende at jeg måtte søke opp og sjekke hvordan det går..... :-)
  Flotte sokker forresten!

  SvarSlett
 13. Flotte! Gleder meg til mønster - har "plutselig" endt opp med masse Sterk i hylla her. Har også tenkt å teste Vikings Alpaca Sport, det bør ha omtrent samme strikkefasthet, tenker jeg.

  SvarSlett
 14. Hei!! Hva er det jeg leser!! Skutt!! Og jeg som har den siste episoden usett!! Dette var ikke bra!! Stakkars Meredith!! (jeg vet det er en tv-serie)......Heter bloggen din Meisebo fordi du er veldig glad i Wollmeise?? Jeg har snust litt i bloggen din skjønner du!! Sokkene dine er superfine!! Spørs om ikke jeg må prøve meg på dem etterhvert!! AnneK:-)

  SvarSlett
 15. Hærlige sokker du strikker! Gleder meg til du får mønstrene ferdige! Ha en fin torsdag!!

  SvarSlett
 16. Eg har ikkje sett denne såpeserien, så den kan eg ikkje uttale meg om, men sokkane dine var skikkeleg fine.
  God helg.

  SvarSlett