mandag 13. desember 2010

Nissegrøt, småsokker og EM-strikken


Vi har hatt nissegrøt allerede her i Meisebo. Litt tidlig kanskje, men eldstemann og Thea drar bort før jul, så vi måtte ta det nå:-)
Her er alle samlet til en forandring, og far sjøl var også med. Og barna mine er: Fred Birger (til høyre på andre siden av bordet, svigerdatter Thea, Kenneth, Johanne (foran bordet), Ingrid (på denne siden av bordet). Og så far sjøl, men han er jo ikke ungen min:-)))))

Alle fikk mandel i grøten, og tilhørende pakke:-) 

Koselig å samles slik, og til helga har jeg tenkt å ha pinnekjøttmiddag for alle av dem som vil komme:-)Nå har jeg skeiet ut igjen, med strikkingen altså:-) Skulle jo bare strikke på genseren som er med i EM-strikken, men slik gikk det ikke. Fant ut at det var to guttebabyer som trengte julegaver, så jeg MÅTTE jo bare strikke noen småsokker da:-)
Disse er strikket i Drops Merino Ekstra Fine, og er gode og myke. Oppskriften er litt fritt etter ei Drops-oppskrift, men jeg forandret en del på dem. 

Her finner du den:-)

Par nr 28 og 29 i 52 Pair PlungeIV
Og så langt er jeg kommet på genseren. Mon tro om jeg blir ferdig før mesterskapet er ferdig? 
Vel, jeg har ennå håpet:-))))

9 kommentarer:

 1. Så koselig da å samle heile gjengen på julegrøt med mandel. Vi har den på lillejulaften vi. Og alle får mandel i grøten og gaver som T kjøper.

  Søte sokker da. Alle må få gaver både store og små. Og du vert ferdig ja. Kalrt det. Det er da lenge att av Håndball EM enno. Eg har sett ein kamp eg. Det skulle eg ikkje gjort. Da tapte dei. Det går alltid dårlig viss eg ser på, så nå har eg lovet å ikkje følge med neste kamp. hehe.
  Ha ein fin kvled min venn

  SvarSlett
 2. Du blir nok ferdig:D
  Så koselig å møtes slik, og ingen grunn til "lei seg" hos deg, da, når alle får mandel:)
  Nydelige sokker, og garnet er virkelig godt og mykt.
  Kos deg videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Heia, heia, stå på. Du ser at det vokser fort med striper.
  Kjekt at det er andre enn meg som strikker flere ting samtidig

  SvarSlett
 4. Flotte sokker:) Genseren ser også fin ut. Koselig å samle familien slik:)

  SvarSlett
 5. åååh, det var koselig ja! ser fram til å samles igjen til helga! :) også får vi prøve å kanskje få til noe når vi kommer hjem fra Oslo, før Fred Birger drar på havet? :) blir dere på Støtt til over nyttår, kanskje? hehe..
  du er nå så flink med strikkinga! :) sååå søte sokker, da! :)
  klem, klem

  SvarSlett
 6. Så koseleg med familiemiddag. Flotte sokkar.

  SvarSlett
 7. Så koselig med nissegrøt med hele familien! Genseren blir nok ferdig, du har jo kommet langt. Nydelige farger og striper. Du er flink til å sette sammen farger. Og de små sokkene var jo kjempesøte. Her var det pepperkakebaking med yngste sønn og samboern hans i går. Veldig koselig det også. Klem fra Marit

  SvarSlett
 8. Ahhh. Savner alle sammen som var på det første bildet. Dumt at vi er så langt unna hverandre nå. Jens hilser masse og her slapper jeg av etter en senvakt, men må vel på jobb i morgen tidlig.

  Stor stor stor adventsklem.

  SvarSlett
 9. Hei.Så koselig dere har det.Grøt nam,nam.Kjempe fine sokker.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett