tirsdag 14. desember 2010

Heia Norge! Pynter pepperkaker mens målene hagler inn:-)


 I kveld har vi virkelig kosa oss stort:-) Ikke nok med at vi har sett Norge slå Ukraina ned i støvlene, men innimellom målene har vi pynta pepperkaker og pepperkakejuletre.
 Har ikke kommet så langt med pyntingen til jul ennå, men nå er i hvert fall et juletre på plass:-)

Energien min er nesten helt borte for tiden, og jeg må virkelig prioritere hva som skal gjøres.


 Vi har kun fått ferdig pepperkakene og noen pikekyss, mens en ferdiglaget sirupsnippdeig ligger klar i kjøleskapet.
 Jeg prioriterer å gjøre det som ungene liker og kan være med på. Vet ikke helt hvorfor det er sånn i år, men jeg må bare slå meg til tåls med det. Og bestemme meg for at sånn er det nå i år, det blir jul uansett:-)

Eh... ikke sant?
Jeg har kjøpt litt nytt garn i det siste, og NZ Lammeull er noe av det beste jeg strikker av nå. Det er ren ull og ikke superwash, men det blir visstnok mykt og deilig når det blir vasket. Tynt er det, så jeg liker det best dobbelt. Plaggene blir lette, så det passer godt til gensere. 

Dette sjøgrønne skal bli til et skjørt etter jul, og gjett om jeg gleder meg til å sette i gang.

Garnet er kjøpt på Strikkelin.no
 

I går kveld ble enda en julegave ferdig, men denne kan jeg ikke vise fram. Den skal være sammen med noe annet i samme farge og garn som jeg har vist fram tidligere. Og mottakeren pleier visstnok å kikke i bloggen min:-)

Kos dere videre, alle sammen! 
Med eller uten energi....

11 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har kosa dere skikkelig både med pynting av div. pepperkakefigurer og juletre. Blir jul okkesom sier jeg og mange med meg, om man ikke får gjort alt en har planer om. Tiden/formen er ikke alltid med en skal en vite..
  Du strikker ivei ser jeg , også jeg skal strikke meg noe i NZ ull, en kragejakke, det blir julestrikketøyet mitt i jula. Da skal vi kose oss med strikketøyet, sant ?
  Ha en fin førjulstid.

  SvarSlett
 2. Man må være fornøyd med det man får til å gjøre - og vite at det er bra nok:) Spennende strikk du viser litt av der, tror jeg vet hva det er, og titteren blir nok glad:)

  SvarSlett
 3. Huff disse kikkerne:)
  Synes du er så godt igang med alt, så ikke gjør mer enn du må!! Skjønner jo det er trivelig når ungene ønsker forberedelser, men tenk litt på deg selv også...lett å bli syk når man er sliten, og det er ihvertfall ikke artig for noen.
  Blir spennende prosjekter ove jul også, skjønner jeg, og da skal jeg selv bgynne med "fingarnet" mitt:)
  Slapp av mellom alle gjøremål, jula er jo egentlig bare ei helg i år:) klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 4. Kjære lille venn. Det kan vel hende att du har jobba litt vel mye og når du så har fri, så blir amn helt tom. tenk på deg sjølv og gjør bare det du ahr lyst til. Tenk posetive tanker og hvil deg masse, da kommer sikkert energien tilbake.
  Er litt redd for at du bruker for mye av deg sjølv. Trenger pengene skjønner det, men helsa er viktigst vennen min.
  Flotte pepperkaker. Fikk nesten lyst på eg og. Stor stor klem fra ho herrre masekråka nede i Høyanger

  SvarSlett
 5. Så flotte pepperkaker dere har laget! Da har du jo gjort en viktig juleforberedelse. Det er noe du og ungene har gjort sammen, det gir deilig julelukt i huset og dere har kaker å kose dere med. Stort mer trengs egentlig ikke. Og ungene dine er så store at om du setter fram en eske med julepynt så blir det nok snart litt pynt både her og der.
  Kos deg med ungene dine og håndarbeid og slapp av fra julemaset. Hold fast på den tanken at sånn er det bare i år. Førjulsklem fra Marit

  SvarSlett
 6. Målene halger iallefall inn nå mellom Norge og Nederland. Superdeilig å se på kampen, og nå er snart semifinalen i boks. Burde ha laget pepperkaker også, men iettermiddag ble det vårruller i stedet.

  SvarSlett
 7. Det er jo IKKE kvantitet, men kvalitet der er vigtig. Og kage-kos med børnene er meget vigtigere end stresset jule-mor!
  Juleklem fra Danmark

  SvarSlett
 8. Flotte pepperkaker! Ser skikkelig morsomt ut å pynte disse, Synes det hørtes lurt ut å prioritere det barna kan være med på jeg! NZ garnet liker jeg ganske godt også, dette hadde en herlig farge!

  SvarSlett
 9. Kjempeflotte pepperkaker! Jul vert det uansett, det viktigaste er å ikkje stresse, men ha det kjekt og kose seg i førjulstida og i jula. Flott garn du har kjøpt! Eg har enno ikkje prøvd dette. Ønskjer deg ei fin adventshelg.

  SvarSlett
 10. Ser dere koser dere med pepperkakebaking, og det er jo det viktigste. jula er tid for kos og ikke stress!

  God jul :)

  SvarSlett
 11. Hei.Pepperkaker nam,nam.Kjempe fine pepperkaker dere har laget.De var nydelige.Elsker å holde på å lage med pepperkakerdeig.Har blitt en del oppåver årene.Mindre nå som barna er blitt store.Kjempe fint garn du har kjøpt.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett