søndag 1. august 2010

Besøk på Støtt og fikk mye mamma-garn-godis:-)


Jeg har vært på barndomsøya mi, Støtt, i ettermiddag og kveld. Ingrid hadde vært der siden i går fordi jeg måtte på nattevakt. Hun koser seg når hun får være hos "far", min stefar. Og jeg koser meg også der. Bildet viser havneområdet på øya. Her var det mye liv og røre i min barndom og ungdom, og lenge før den tid også. Men nå blir det færre og færre som er fastboende, slik som så mange andre øyer rundt omkring i Norge.


Far og Ingrid når de hentet meg i dag:-) Gjett om Ingrid koser seg når hun får kjøre båt sammen med ham...
Min stefar kan dette med blomster, og jeg ble storligen imponert over hvor fint han hadde stelt både inne og ute. Har har mye mer blomster enn jeg selv:-) Og huset var akkurat like ryddig og rent som når mamma var der. Som sagt; jeg er kjempeimponert:-)


Har får til om med orkideene til å blomstre flere ganger, og jeg forstår det ikke... Selv får jeg dem knapt til å stå i noen få uker....


Blomsterkassene på altanen var fylt med flotte planter også:-)

Vigleik (min stefar heter det) hadde funnet fram flere skatter fra mammas lager, og her er et to-trådet ullgarn på 330 gram i hvert nøste. Hvor dette garnet kommer fra, vet jeg ikke, men jeg lurer på om det kan være fra Rauma eller Hillesvåg? Det er mykt og godt, og jeg gleder meg til å sette pinnene i dette. Har planer om en genser/topp som heter Vesper til meg selv av det grå:-) Og det blir nok noe sjal også....

500 gram Tilda bomullsgarn hadde også kommet fram i lyset... Du verden, jeg visste egentlig ikke at mamma hadde så stort garnlager:-) Hmmm... tro hvem jeg ligner på? :-)

Og så på disse nøstene dere:-) Her er det hele 9 nøster med Mohair Lux fra Idena. Og i en nydelig grønnfarge med litt fiolett ispedd... Jeg som egentlig ikke liker Mohair, falt fullstendig for disse, og her blir det nok en jakke før eller senere:-)
Neste helg skal jeg ikke jobbe nattevakter, og da skal jeg kanskje ta en tur ut på øya igjen:-) Ingrid hadde også lyst til det:-)

Nå er det kveld, og det er vel på tide jeg kommer meg i seng. Er noe trøtt etter få timers søvn i dag:-) Og da er det godt å legge seg... :-)

12 kommentarer:

 1. Koselege bilder og mykje flott garn du har fått!! Ha ei fin veke og kos deg med alt det nye garnet.

  SvarSlett
 2. Det er utruleg kva ein kan arve. Masse fint garn har du fått. Ser fint ut der på øya. Kos deg og så må du ikkje slite deg ut....:)

  SvarSlett
 3. Ser dere har hatt en flott tur til søtt.
  Du verden kor flenk han e mæ orkidean. Eg e storveis overasket. Du få oppskrifta på orkide dyrking;)
  Det grå og hvite garnet så hærlig ut, blir sikkert noe kjempefint etter hvert:)

  SvarSlett
 4. Så flott med blomster i vasken, det har jeg også:D Ser han har grønne fingre, så trivelig;)
  Må jo være et eldorado for ungene der, og kjøre båt er toppen.
  Sannelig er du ikke garnlaus, spennende garn du finner, så det blir artig å sjå hva du strikker av alt. Er i litt "vetikkehva jeg skal strikke"-modus for øyeblikket, men det kommer nok en ide snart.
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. hallois......ja æ e her..og ka koselig at du ha savna mæ.....si mæ...e du på facebook?

  SvarSlett
 6. Hei, jammen er du heldig som har arva så masse flott garn!! Koselig bilde frå "øya"di, godt å ha ein slik plass å reise til!!

  SvarSlett
 7. Så flink stefaren din er. Min far som også bor alene er også så flink med plantene, men jeg har ikke arvet det ser det ut til... At du får garn fra din mors garnlager må jo bare være kjempekoselig. Flott garn også. Blir spennende å se hva du lager av det. Lykke til!

  SvarSlett
 8. Så kjekt at Ingrid koser seg hos "far". Ikkje noe problem å vere på nattevakt når ein viet at Ingrid er i trygge hender og at ho trives der.

  Kjekt med alle desse garnskattene etter mor di. Gleder emg til du viser frem det du tryller frem av garnet. Eg har ikkje strikket siden torsdag egentlig. Eg rekk å ta det att seinare. Hatt noen hektiske men kjekke dager med jentene på besøk. Kjenner at eg er ganske trøtt, men sove rekk eg og seinare.
  Flink stefar du har. Skikkelig stilige blomsterplantinger. Nyt helga på Øye du klem fra din venn i midtsogn

  SvarSlett
 9. Hei.Så koselige,nydelige bilder.Så mye fin blomster.Vakkert.Kjempe stilig med den vasken.Lurt.Å så mye fint garn.Har ikke ord.Ha en riktig fin uke videre der Nord.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 10. Så mykje fint garn du har arva:)og masse fine blomster stefaren din har også,skjønner godt at dere trives på besøk der ute:)

  SvarSlett
 11. Det så veldig koselig ut med besøk på øya! Og så flink stefaren din er med blomster og alt.Fint garn fikk du også. Veska di er ferdig så hvis du sender meg adressen din kan jeg sende den. Det haster ikke med betalinga. Jeg har sendt deg en mail om det.

  SvarSlett
 12. Takk for titten.Koselig å se bilder fra nord. Tror stefaren din har grønne fingre,blomstene virker så frodige. Mye flott garn du finner på øya også. Hils Ingrid så masse, ser ut som hun har det som "plommen i egget!

  SvarSlett