torsdag 5. august 2010

Bursdag - og gaver og premie


Jeg har hatt bursdag for et par dager siden, og jammen må jeg være den heldigste i hele verden. Var på jobb den dagen helt til kl 16.30, og da jeg kom hjem hadde familien og ungene mine stelt i stand med både kaker, samt ordnet i huset. Her er gjengen samlet til bursdagspølsespising:-) Lite kjøkken, så ikke alle hadde plass rundt bordet, men det gjør ingenting. Har en lite plass, så improvisers det:-) På bildet er søssa, bror, Marcus og far på Støtt. Og ryggen til Ingrid, og litt av håret til Johanne:-)

Gaver fikk jeg også - i fleng:-) Selv om jeg ikke hadde noen rund dag:-)

 
Alderen setter sine spor overalt, og jeg fikk både hårkur, og Baby foot... For den som lurer, er det et hokus-pokus-stoff som gjør at all hard hud skal forsvinne på føttene noen dager etter å ha hatt det på... 


Gruble fikk jeg også, sikkert for å holde hjernen i trim... Det er viktig, det:-)


Og så fikk jeg en super duk, et stort vakkert fat, en halv en med Baileys hos naboen min, og en "dameskrutrekker" som passer på en litt "handy" dame:-) 

Samt en nydelig "meisekopp" til Meisemamma:


Var den ikke fin, kanskje? Passer ypperlig her i Meisebo:-)


Og det var ikke bare jeg som koset meg med "far" på besøk:-) 


Jeg har vel før sagt at jeg var med i VM i fotball-strikking, og ble trukket ut som en av tre vinnere. Hele "mesterskapet" kan dere se her, med ferdigstilte prosjekter fra deltagerne.

Og se her dere.. hva som lå i postkassen min i dag. Tovepia, som er en kløpper med både krok og pinner, har heklet Zaloflasketrekk og sendt til meg. Sammen med en kopphandduk. Hun hadde sett at kjøkkengardinene mine gikk i hvitt med litt sort på, og laget trekk i samme farger. Men jeg har jo ikke noen Zalo-flaske nå, så trekket måtte på Sunlight heller:-) Og jammen passet det perfekt der også:-)

Tovepia er en koselig dame som jeg har blitt kjent med via blogging, og felles interesser. Jeg har fulgt bloggen hennes ganske lenge, og det er alltid trivelig å lese om hennes hverdager og prosjekter. Hun har også Tovebua hvor hun selger bl.a sånne Zalotrekk (og hun kan herved annonsere at de også passer Sunlight)

Tusen, tusen takk, Tovepia - det var superkoselig med pakke fra deg:-)

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått bursdag!!

  Jeg må le litt når jeg ser Sunlightflaska med trekk:-D Den ser ut som en ferm dame som har fått en blomst midt på magen:-D
  Ellers fikk du mange flotte gaver og feiring som seg hør og bør;)
  Vi avslutter hytteferie på søndag, og idag har vi hatt toppvær.
  Håper du tar deg tid til å nyte litt av sommeren du også.
  Ha ei fin helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått dag :) Ser ut som du hadde en superdag,mye fint har du fått også !

  SvarSlett
 3. Gratulere så mye med vel overstått og så heldig du var med å komme hjem til både varm mat (og mange gaver).... :oD
  Vi sier kanskje mer at "det er tanken som gjelder", men inni mellom er "handling" noe som varmer enda litt mer.....

  kos hk

  SvarSlett
 4. Så koselig å komme hjem til kake og stellt hus... Det fortjener du forresten. Veldig flotte gsver du har fått også. Meisekoppen var jo bare en drøm... Ønsker deg og dine en fin helg.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med overstått bursdag!! Hørest ut til at du har hatt ein toppers dag og det er flott!! Fin premie og flotte gaver du har fått.Ha ei god helg:))

  SvarSlett
 6. Gratulerer med overstått bursdag, og så heldig du er som har en så flott familie. Sommerfølelse er det mange som ikke har hatt denne sommeren, den har gått fort og har vært kald og våt :(
  Strikkekafè passer best for meg på onsdager, for da går ikke ferga hjem igjen før 21.05. Håper du får til noe, jeg hjelper gjerne :)

  SvarSlett
 7. Det vart jo ein super bursdag det da, vennen. Kjekt med ein familie som setter pris på ein og lager til fest til ein. Ta vare på dem du. Meisekoppen var berre nydelig. Blir berre den du bruker nå fremover.
  flotte alle gavene dine.
  Ser virkelig ut som det var det rette for deg å flytt opp att. du koser deg masse, jobber på og blomstrer tor eg.
  Tovepia er ei super dame, har eg og funne ut. Nettopp fått kontakt med henne, men føler at det ikkje er vanskelig å få kontakt der nei. Så kjekt gjort av henne å sende deg beskyttelse/trekk tiloppvaskflaska. Stilig.
  Nå må eg fortsette med porsjektet mitt få ny orden i heimen. Kanskje eg skal kalle det Griseheimen hihi. Spørs om min kjære liker det. Ha ei flott helg min venn.

  SvarSlett
 8. Kankje eg må Kanksje eg kan bruke grisen som eg sparer til festen min i høst, etter at den er ferdig. Da må jo den få ei ny oppgave. skal nok få til ein tur i løpet av........Klem til deg fra emg

  SvarSlett
 9. Så koseleg bursdagsfeiring!! Mykje flott du har fått og mange flotte bilete! Ser ut til at du koste deg mykje. Gratulera med vel overstått og ha ei fin helg.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med vel overstått dag:) Snart kjører jeg forbi, skal til øya og hilse på som aller snarast. Ha en fin søndag!

  SvarSlett