tirsdag 27. juli 2010

Jeg lever i beste velgående:-)



Om dere lurer; ja jeg er i livet ennå:-) Tiden flyr når jeg jobber og ellers prøver å komme helt på stell her i Meisebo. Og tiden rekker ikke til så mye strikking som jeg ønsker...

Men litt sokker har jeg klart å få ferdige. Disse er AnkelSkandale - altså.. sokkene er strikket i en WM-farge som heter Skandal Um Rosi. Jeg er ikke så bevandret i tysk, men tror det betyr noe sånt som Rosa skandale:-) Det ble ganske morsomt mønster, men hadde nok gjort seg med vanlige sokker med høyere vrangbord. Men er det sommer, så er det sommer, og da er ankelsokker tingen:-)

Par nr. 16 i 52ppiv


Et par herresokker har også sett dagens lys. Disse er strikket i Väljesta 7 Bröder på pinner nr. 3,5. Stripemønsteret er bare helt enkelt, la til en omgang mer for hvert fargeskift, og motsatt fram mot tåen. Hiver dem i gavekassen min:-)

Par nr. 17 i 52ppiv


Et sjal har også kommet opp fra strikkekisten min. Dette er 10 in 2010 Shawlette, og jeg strikker selvfølgelig i meisegarn også denne gangen. Fargen her er Die Auster, og det er min absolutte favoritt i meisefarger. Blå/grønn/grå/beige og helt nydelig:-)

Jeg har 4 sjal igjen i 10 Shawls for 2010 og dette blir altså nr. 7 (tror jeg, mulig jeg har mistet tellingen). Får vel prioritere også disse nå framover hvis jeg skal bli ferdig til nyttår. 

(og Wims; etter blogginga skal jeg telle over hva jeg har igjen av denne fargen) :-)


Sokker og lue til herlige William Sori har det også blitt. Strikket i Regia Softy, et "pusegarn" som ikke inneholder så veldig mye ull, og ikke min favoritt egentlig. Men både sokkene og lua ble gode og myke da:-) Imidlertid ble lua litt for lita, så en ny en er på pinnene. "Tantegullet" skal ikke fryse på ørene nei.

Par nr. 18 i 52ppiv
Og her er tantegullet, William Sori:-) Han er barnebarn til min venninne Hanna, men moren hans, Lill Kristin, anser jeg også som ei venninne:-) William er stor, god og rund, har lubne armer, og en god del dobbelthaker og litt bilringer på lårene:-) Akkurat som en baby skal ha:-)

Han og moren hans skal flytte til Trondheim snart, og gjett om jeg kommer til å savne dem... :'-(

Selv jobber jeg på spreng for tiden. Flyttingen ble dyrere enn jeg regnet med, og huset i Sarpsborg er ikke solgt ennå. Det tok lengre tid enn jeg trodde og kalkulerte med. Så økonomien er det så som så med, og jeg hater å føle meg blakk. I tillegg røk oppvaskmaskinen i går kveld, så i dag måtte jeg dra og kjøpe ny... 

Men skal egentlig ikke klage så mye. Livet mitt er godt, og må bare si at å komme nordover igjen var nok veldig rett for meg. Formen har ikke vært så bra på kjempelenge, på alle vis. Og da blir litt pengenød litt uten betydning:-)

Ønsker alle en fortsatt god sommer, ferie eller ei:-)

10 kommentarer:

 1. ja, jeg tror du stortrives, så da makter man med litt dårlig økonomi for en periode.
  Sokkene dine er bare flotte, og sjalene likeså, du er rå...her rimte det visst:)
  Vi er på hytta og har hatt toppdager, så jeg småsysler bare med noe småtteri på håndarbeidsfronten.
  Kos deg videre og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Flotte sokkar og sjal!! Her går det unna. Nydeleg "nevø". Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 3. Hei vennen. du får da strikket ein heil du da. masse sokker, og sjal. alle desse store sjala, bruker dere dem? Syns det er mest praktisk med sånne små sjal som ein kan ha i halsen, eg, elelr kanskje det er fordi eg nekter å strikke store sjal med vanskeligt mønster på fammend språk hihi.

  det var nok heilt rett for deg å flytte nordover ja. Det tvilte eg aldri på. Huset vert solgt en vakker dag og da blir du rik vet du :0).
  Litt dårlig råd har vi alle godt av å ha ein gong iblant. eg har det stort sett heile tida, men har det godt fordet.

  Nå skal eg finne loppekassa og i morra er det ut å trene att. Sov godt min venn i nord. kjempklem fra sogn

  SvarSlett
 4. Hei.Så mye fint.Har ikke ord.Du er kjempe flink.Nydelig gutt.Ha en riktig fin dag dær vakkre Nord.Jeg skal nå til byen på Kafe med en god venninde.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Det er bra at formen er bra så du kan jobbe mye. Når en trives og har det bra kan en klare mye. Håper huset i Særp blir solgt snart, kan desverre ikke tilby meg å kjøpe det :)
  Jeg har fått mailen din om veska. I dag fikk jeg det stoffet jeg bestilte ekstra og imorgen er det meldt regn, så da satser jeg på at det blir sying!

  SvarSlett
 6. Litt produksjon blir det jo hos deg selv om det er hektisk med nye jobber og arbeid med å komme i orden. Vi snakkes snart, kanskje på strikkekafé?

  (Ps. Ikke start opp kafé før etter 15 august, da er jeg tilbake fra ferie og kan hjelpe deg med det praktiske. *Melder seg frivillig siden hun er så ivrig*)

  SvarSlett
 7. Så flott at du trives og har det bra. Men det er også greit å få orden på økonomien elelrs så kan det slite på en . Lykke til.
  Strikkingen går jo unna ser jeg og du produserer så mange flotte ting. Fargen på Meisen skal jeg notere meg for den var nydelig!

  SvarSlett
 8. Jeg sier som Liv, så hyggelig at du trives og har det bra :) Ser du ikke syns det blir så mye strikking, syns du er kjempeproduktiv jeg! Fortsatt god helg :)

  SvarSlett
 9. Så produktiv du er da. Skjønner ikke hvordan du rekker å strikke så masse i tillegg til alt annet du bedriver med. Imponert... Fortsatt god sommer til deg og dine. Klem

  SvarSlett
 10. Så fint sjalet blir i die auster. Gleder meg til å sprette min. Men først har jeg et par tre andre prosjekter jeg må få unna he he. Men det ska helt klart bli sjal av mitt også:O)

  SvarSlett