torsdag 8. juli 2010

Tuuuuusen takk, Bodil:-)


Se hva jeg fikk i posten forleden dag:-) Bodil har sendt meg avlegger fra appelsinplanten sin, og se hvor fin den spede planten ble i sinkpotten jeg har kjøpt. 

Anbefaler en besøk hos Bodil, hun er ei dame som både gjør fint håndarbeide, baker flotte kaker og tar nydelige bilder:-)

Tusen takk, Bodil:-) Jeg har en overraskelse til deg også, men har ikke fått tak i konvolutt ennå.... Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves:-) Postmannen kommer snart til deg!

Jeg har en travel uke denne uka, med litt nattevakter i tillegg til butikkjobben. Men det går greit, formen er stigende, og jeg trives både på Willumsen, samt på sykehjemmet:-)

Kommer tilbake med et litt lengre blogginnlegg når denne uka er over!

Klem til alle mine bloggvenner!

4 kommentarer:

 1. Koselig og søt plante fra ei trivelig dame!
  Kanskje får du frukter også på den?
  Ha en god ferd mot helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er. gode venner er alltid godt å ha og så er det alltid kjekt med overaskelser :).
  Er så gald for at du trives og blomstrer. Formen går nok litt i bølgedaler ei stund, men dalene vert nok mindre opp mindre på nedsida og større og større på oppsida etter kvart :)

  Ja eg traff Ronille. Visste ikkje at ho var kjendis :), kjekk dame var ho i alle fall :).

  Rekk ikkje å følge så godt med no på bloggene men gjør så godt eg kan.
  Husk ikkje å ta i for hardt no da, slik at du slit deg ut, vennen. Du skal leve livet litt også. Stor klem fra meg i Oslo

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe kjekt att du ble fornøyd.Skal bli spennendes å se hva Postmann kommer med.Håper du har det riktig fint dær Nord.Tenker på deg.Skal nå en snartur til byen.Siste dag til Andreas på jobb før ferien.Skal hentes å ta en kopp kaffe sammen med dem på Dagsenteret.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil. Skal prøve å blogge litt på Oppdal.Men trekt nett.

  SvarSlett
 4. Så spennende med appelsinplante. Du må blogge oppveksten dens... Masse fint du har på pinnene også. Fortsatt god sommer.

  SvarSlett