fredag 9. juli 2010

Travelt og koselig:-)


Er dere litt lei av bilder av Ingrid og Marcus? Ikke jeg, i alle fall:-) I kveld kjørte jeg og Ingrid og besøkte søssa og lille Hæ, og det var koselig. Det var ikke bare et vanlig besøk, Ingrid skal være hos søssa til søndag. Jeg jobber i morra på dagen, samt nattevakt natt til søndag. Og siden Kenneth ikke skulle være hjemme, måtte søssa trå støttende til:-) Tusen takk, kjære søster:-) Du har ei helg til gode nå!


Meisebo har fått nye gardiner i kjøkkenet. Disse fant jeg på Princess under 40 %-salget som de har gående nå. Jeg har to vinduer på kjøkkenet, og siden det var salg, så ble ikke disse så dyre. De var fine, synes jeg:-)


Jeg må også få lov å vise fram nyskoene mine... Det er ikke ofte jeg kjøper sko, jeg har aldri vært spesielt opptatt av sko. Men nå, siden jeg jobber på en sko- og garnbutikk, falt jeg pladask for disse. De sitter som støpt på foten min, og jeg går hele dagen på jobb i disse. Og selv om det er litt hæl på dem, så blir jeg ikke sliten i beina. Tåler ikke så veldig høye hæler i lang tid, så disse var passe.

Så det er ikke bare garn jeg er opptatt av; sannelig begynner jeg å interessere meg for sko også:-) Men helt hekta på å kjøpe mange til meg selv blir jeg nok aldri!


Garn ja.. Disse søte, fargerike, nusselige smånøstene måtte jeg bare kjøpe til Ingrid. Det er Järbo som har gitt ut en pakke med 10 forskjellig fargede smånøster i ull på 10 gram hver. Noen kjøper dem for striper i sokkeleggen, og noen for å sy på tovede produkter med. Ingrid var en dag sammen med meg på jobb, og hun var så flink å rydde og støvtørke at hun fikk disse som lønn hos meg:-)


Disse hespene er jo noe helt annet da... Litt meiser må jeg jo vise fram:-) Disse tre lekkerbiskener kjøpte jeg på Ravelry, og det er f.venstre: Admiral, Türkis og Graf Ratz. Alle tre i twin.

I hodet mitt begynner et prosjekt å ta form... Jeg har ganske mange forskjellige blåfarger nå, og jeg har lyst å strikke en tunika i mange forskjellige blånyanser. Mønsterstrikk:-) Det må vel bli lekkert?


Men først må jeg jo gjøre ferdig Marius'en til Kenneth. Denne strikkes også i meisegarn, og bunnfargen er My Old Blue Jeans. Jeg strikker i dobbel tråd, og veksler mellom to forskjellige hesper hele tiden. Dette fordi håndfarget garn kan ha forskjellige nyanser selv om de er kjøpt på samme oppdatering. Jeg synes denne blir helt herlig med de ulike nyansene i blåfargen:-)

Det er forøvrig litt lite strikking på meg for tiden. Hjemme er det enda travelt med ordning i huset, og snart er det kun på jobb jeg får strikket noen runder...hihi:-) Og da mener jeg ikke butikkjobben, for der er det faktisk folk nesten hele tiden. Men på nattevaktene kan jeg få stunder med strikking:-)

Vel, det var alt for denne gang. Som dere ser, så har jeg det bra, og trives godt. Travelt, men koselig:-)

Ønsker alle en fortsatt god sommer
- fra Meisebo

11 kommentarer:

 1. Ja, det høres ut som du trives kjempegodt;)
  Kjempetøffe gardiner du har kjøpt, og skoene ser jeg er gode..i tillegg er de så flotte at de går til kjole og skjørt også.
  For noen blåfarger på meisene dine, de var rålekre!
  Har nå begynt på fan-delen, men har ikke råstrikket i det siste.Vi har hatt flott og varmt vær i tillegg til ryggen, så minimalt med strikkearbeid;)
  Kos deg i helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heisann kjekt å sjå at du har det bra. Nei me er ikkje lei av å sjå bilder av ungane. Sel dei meiser på ravelry og då? Eg gløymte heil oppdateringa i dagtidleg. Og i ettermiddag var eg på jobb. Får sjå neste gong om eg er oppe då. Ha ei fin jobbe helg. Det skal eg, tidleg i morgon og so nokre timar på sein for ein får ikkje folk.

  SvarSlett
 3. Koselig å høre at du har det bra og at dere ser ut til å trives både i heimen og på jobber...
  Og strikking blir det nok tid til kan du skjønne.
  Flott blir Marius genseren..meisefarger er fine.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 4. Så bra at du trives i heimen og på jobben! Nydeleg farge på Mariusgensaren. Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett
 5. Du trives og blomstrer. travelt treng ikkje alltid vere "travelt", men sliten kan ein bli alikevel.
  Tøffe sko, Såg skikkelig god ut dei. passer ikkje til min plattfot, men men. Nydelige meiser. Trodde du hadde nok meiser eg no.hihi. du får vel aldri nok av dem og når andre stikker av med noen av dem også så vert det nok litt lite i lengda.

  man får da aldri for mange bilder av sine kjære småtroll. :)
  I dag vert ei travel dag i Oslo. først tårle litt i butikker, så til Drammen i Buhagen treff og så til Tønsberg. der vert det jobbing noen dager før vi drar heim på onsdag. Travel ferie dette her, men ferien vår blir i høst den.
  Ha det godt så lenge og kos deg videre i ditt nye liv. klem

  SvarSlett
 6. Å, de skoene så herlig ut. Kan godt forstå at du liker de ja... Og garnet du har kjøpt var også fint. Søte smånøster til Ingrid og flotte meiser.
  Så fine kjøkkengardiner du har kjøpt deg også, de likte jeg. Fortsatt god sommer, om du har det. Her er den liksom ikke begynt enda...

  SvarSlett
 7. Hei.Nydelige barn.Kjekt ha en søster som kan trø til en gang i blant.Mi søster bor i Trondheim så det er litt langt å dra får å hjelpe til.Men så er det jo bare.Så mye fint garn.Har ikke ord.Kjempe fine sko.Kos deg masse å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil som gleder seg til å få pakke.Dra på Oppdal i morgen.

  SvarSlett
 8. Så flott at du begynner å komme i orden i nyhuset! Koselige bilder av ungene:-) Jeg har faktisk også vært og handlet nye duker og putetrekk på salget på Ørnes til nystua mi;-) Den er endelig ferdig malt, så nå synes jeg at jeg har fått ny stue. Ha en fortsatt fin julihelg!

  SvarSlett
 9. Å, nei, det er da bare koselig å se bilder av de herlige ungene, blir aldri lei av det:) De kjøkkengardinene var kjempestilige. Og den Marius genseren må bli deilig å ha på seg. Takk for hyggelig kommentar om den nye veska mi. Nei, den selger jeg ikke :) Men jeg har stoff så jeg kan sy en til nesten maken, hvis du er interresert for alvor. Send meg en mail i tilfelle så kan vi diskutere det.

  SvarSlett
 10. Se opp for krevende kunde som dukker opp i sko-og garnbutikken om ikke veldig lenge. Håper jeg. En genistrek å slå sammen sko og garn i samme butikk, så trenger man ikke flere butikker. Har det litt småtravelt om dagene, men snart tar jeg turen!

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett