mandag 5. juli 2010

Gratulerer Johanne + litt strikking:-)


I dag har min kjære datter, Johanne, 16-årsdag:-) Benytter anledningen til å ønske henne en flott bursdag her. Hun er fremdeles i Sarpsborg hos ei venninne, men kommer hjem den 12. juli. Jeg gleder meg:-)

Masse glad i deg, snuska mi!


Jeg har nøstet opp garn til en Marius-genser til Kenneth. Ikke noe hvilket som helst garn, men her går det på Wollmeise. Mest fordi han er ultrafølsom for ull, og klarer ikke noe vanlig ull eller superwashull på kroppen. Og selv om han har t-skjorte eller annen jumper under, så kjenner han det i hals og nede på armene... Frustrerende, fordi jeg ikke finner garn som passer ham. Bortsett fra Drops merino ekstra fine, den går an. Men de hadde ikke farger som passet til Marius.

Så jeg fikk kjøpt My Old Blue Jeans, Natural og Hertzblut i Wollmeise, og strikker med dobbel tråd på pinner 3,5. Strikkefastheten ble da 21 masker på 10 cm, og det er nært nok orginalen. Har fått ferdig vrangborden i kveld:-)


Tidligere i dag så sofahjørnet mitt sånn ut...hihi:-) Måtte bare knipse et bilde. Her var humlesokkene snart ferdige (de er helt ferdige nå), samt at jeg hadde startet på et par lange sokker til Ingrid i samme farger som tunikaen. Fant ut at det måtte hun ha til hun startet det nye skoleåret.


Og her ser dere jobben min. I alle fall utvendig. Bildet ble tatt i går like før jeg skulle åpne butikken, og hurtigruta lå ennå ved kai. Sikkert litt forsinket.

Som dere ser; det er ikke langt til garn- og skobutikk hvis en ferdes langs kysten:-) Og for dere som lurer på hvordan det går; jeg storkoser meg blandt både skoene og garnet:-) En god del å lære og sette seg inn i, men det går fint. Skal også lage egen blogg for butikken, men har ennå ikke fått tid til å ta noen gode bilder... Har vært mye folk de første dagene mine på jobb:-)

Ønsker alle mine gode bloggvenner ei flott ny uke! Kos dere uansett om dere jobber eller har ferie:-)

15 kommentarer:

 1. Halloisen !
  Alltid koselig å høre ifra deg. Du har mye å gjøre om dagene ser jeg..flytting/utpakking, strikking, og ny jobb med uante og intressante oppgaver. Og flott utsikt fra jobben da gitt.
  Gratulerer med eldstejentas dag. Tiden går fort ja.
  Ha en forts fin dag :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til din flotte datter!
  Høres spennende ut den nye jobben, treffer sikkert masse hyggelige folk;) Og beliggenheten til butikken ser jo storveis ut!
  Flotte farger på Mariusgenseren; skjønner ikke hvor du får fatt i dette garnet:D
  Ha en super dag, her skinner sola og det er 20 grader! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer til din Johanne, jeg har ei jeg også, et par år eldre enn din.

  SvarSlett
 4. Flott utsikt. Gratulera til 16 åringenHar ei på 16 år her eg og. Ho har nett komt heim frå 14 dagar i tyrkia. No skal ho til far sin. Vert spennande med heimeside frå butikken......eg gledar meg.

  SvarSlett
 5. Hei.Så koselig.Det viste jeg ikke att du har startet butikk, så koselig.Nydelig jenta de.Gratulerer så mye med dagen.Så mye fint og nydelig garn igjen.Kommer jeg en dag oppåver med hurtigruta så trur jeg att jeg hopper av å kommer inn på butikken din.Ha en riktig fin Sommerdag dær Nord.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Så spennende og lese om og lykke til med genseren. Gratulere med jenta.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med butikk!
  Det blir spennende å se hva folk vil kjøpe! Jeg syns du er tøff!

  SvarSlett
 8. Så flott at du trives på W.,e trur da kan vær bra både førr d å butikken me nåkka nytt! :)
  Sunt me litt førrandring.
  E ska no kom innom en dag så vi får hælsa orntli på kværanner.
  Gode :o)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen til storejenta di. Innom berre ein liten tur for å sei hei. Koser emg med familie eg ikkje har sett på åresvis. Det blir sånn nå at ein treffer ikkje slekta utenom i begravelser. Sånn er det berre når ein bor så sprett.
  Ha det forstsatt fint

  SvarSlett
 10. Gratulerre med jenta di! For en super beliggenhet til butikken da. Her kommer du nok til å trives. Lykke til!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dattgera di .Nydelig jente forresten, ikke noe rart at du er stolt. Så flott at du fikk denne jobben i garnbutikken. Der kommer du til å storkose deg. Mitt største ønske er forresten en tur med Hurtigruta, Sukk...

  SvarSlett
 12. Gratulerer med dagen til Johanne.Ongan gror til...
  Har hurtigruta alltid lagt til den kaia hm ja det er jo noen år siden jeg var der, tror de har asfaltert ihvertfall. Tenker du koser deg i garnbutikken, gleder meg til å besøke deg der. Liker jo både garn og sko, så det er helt topp...
  Ha ei fin uke.

  Ps. Får du strikka noe eller ? Her går det i kluter, blir ikke store produksjonen på denne tiden av året.

  SvarSlett
 13. Kjempefin tunika under her. Ønsker deg en fin sommer videre

  SvarSlett
 14. Oi, skjønner godt at du trives i den butikken der, det var fin plassering! Den mariusgenseren blir sikkert kjempe fin!

  SvarSlett
 15. Gratulerer med 16åringen, =) Har "trålet" nettet for å finne en nettbutikk som selger Wollmeise garn,(har så lyst å prøve det),fant en mn den var det umulig å forstå=(.Har prøvd å lokke mannen med på ferie for å få tak i garnet, mn han syns det var bortkastet ferie tid,hmmpf hørt sånt tull =)men strikk i vei med det fine garnet ditt nyter synet, til jeg får noe selv en dag,=)
  Lykke til med ny jobb og alt annet du gjør fortiden,koseligt å følge med på bloggen din. =)

  SvarSlett