fredag 25. juni 2010

Vel framme i Meisebo, eller skal jeg si Rotebo?


Nå er jeg kommet vel fram til Nord-Norge, og turen gikk fint. Hvis jeg ser bort fra et bittelite verkstedbesøk da:-)
Nord-Norgeporten ble passert ca kl 8.30 i morgest, og jeg kom hjem til Meløy kl 16.30. Da hadde jeg rukket å rote bort ei stund på verksted som sagt, og jeg hadde hatt noen stopper for å strekke på meg også. 


Meisebo stod fortsatt på samme plass, og når jeg ankom badet plassen og huset i sol. Jeg hadde sol på hele kjøreturen, fra sør og helt hjem. Om jeg har tatt sola med meg nordover, så håper jeg at jeg blir tilgitt:-) 


Inne i huset var det ikke så mye solskinn akkurat - det sto esker og ting og tang overalt. Visste ikke helt hvor jeg skulle begynne, så jeg ringte likegodt til ei venninne. Hun kom og hjalp meg å få båret noe bort, slik at vi kunne ta fatt på å åpne esker. 

Noe er faktisk kommet på plass i kveld, men ennå gjenstår det flere dagers arbeid. Og så gjenstår det også å få fatt i litt møbler, men her skal jeg ta tiden til hjelp. Det får heller flyte litt ei stund:-) Har litt planer om å få tak i litt gammelt og male opp, så vi får se hvordan det blir...


På tur nordover stoppet jeg innom Mauds Garn, og der var det strikkefestival hele denne uken. Her traff jeg på MayM fra Projo Produkter, og det var kjempehyggelig å se henne igjen. Foruten garn  hadde hun også med seg selvlagede smykker - og de var bare helt nydelige. 
Projo har fått nytt og eget Projo-garn, og det var mange lekre farger både i det, og i annet garn. Ta en titt innom nettbutikken, det er mye fint å finne der:-)

Ser dere det lekre gul-oransje garnet på nederste hylle. Jeg lot meg friste av det, navnet er Zen og er et lacegarn... mmmm...gleder meg til å prøve det:-)

11 kommentarer:

 1. Velkommen t Nord-Norge Bitta :o)
  Gla da ikkje e mine eske så ska pakkes ut!
  Løkke tell :o)

  SvarSlett
 2. Lykke til med utpakking. Alltid masse jobb med flytting, men det blir bra til sist. Håper du får ei super helg, klem

  SvarSlett
 3. God morgen kjære venn.
  da har du endelig kommet deg nord att for godt. Nå blir det nok berre noen turer sørover.
  det er mye arbeide du ahr foranndeg, men det er jo kjekt arbeide også da. Laga sin egen heim nett som du vil ha det.
  Pakke ut det viktigste først og så ta det litt etterk vart. Det er vel ingen ting som brenn.

  Har vore inne på nettsidene til både prosjo oga andre steder, men kjøper aldri noe. vet ikkje kva det er, men tøfr ikkje. Kan godt kjøpe nye sorter garn på butikker når eg først har kjent på det. Men ikkje på nettet.
  Rar gammel dame. hihi

  Lykke til med utpakkingen så blogges vi snart igjen. klem

  SvarSlett
 4. Så godt at turen nordover gikk fint. Det var så koselig at du stakk innom strikkefestivalen så vi fikk hilse på deg før du dro. Nå håper jeg vi ses til neste år på strikketreffet vårt. Det blr første helga i juni.
  Ha en fin sommer i Meisebo, Bittami og kos deg med utpakkningen og ta deg god tid. Må ikke slite deg ut.

  SvarSlett
 5. Ja da er det bare utpakkingen som gjenstår så er du vel hjemme i Meisebo! Riktig lykke til.

  SvarSlett
 6. Så herlig det tross alt må være å komme fram. Gleder meg til å følge framdriften i Meisebo:O)
  Ta deg tid med utpakking, nyt sommerdagene som kommer og kos deg!!!

  Klem fra meg i regnet på mørekysten;)

  SvarSlett
 7. Så koselig og lese om flyttingen:) Ja du har jo litt og pakke ut.. men det er jo den morsomste jobb i nytt hus. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 8. Velkommen hjem!:-)
  Det er nå et fryktelig styr å flytte, så jeg håper du får litt hjelp med å pakke ut alle tingene. Så fint at du tok sola med deg;-) Foreløpig varer den ikke så lenge, men vi satser på at den kommer raskt igjen. Ha en flott første helg i nyhuset!

  SvarSlett
 9. Godt at du er kommet vel frem. Slitsomt , men moro å innrede et nytt bosted.Gleder meg tilå se bilder fra Meløy. Snakkes. Klem :)

  SvarSlett
 10. Så godt det må være å komme hjem... Selvsagt måtte du ha med deg litt nytt garn i hjemkost-gave til deg selv. Ble det bare en hespe altså? Imponert... Velkommen hjem til deg selv.

  SvarSlett