lørdag 19. juni 2010

Rotehus og litt nytt garn


Slik så det ut i Terrasseveien inntil i går. Det sto esker overalt, og det var et salig rot:-) Men i dag er det ryddig igjen, faktisk så ryddig som jeg aldri har sett det...hihi:-) Det må jo være fordi alle mine ting har dratt avgårde, og jeg har kun litt klær og ellers litt gjenglemt igjen. Huset er ferdig rundvasket også, men det er ikke min fortjeneste. Vi leide inn vaskehjelp, og det er jeg i grunnen veldig glad for. 

Nå skal jeg nyte de siste dagene her i fred og ro, før jeg setter kursen nordover. Det innebærer kaffeslaberaser med kjentfolk, strikking, skoleavslutning for Johanne (med utdeling av vitnemål) og ... strikking igjen :-D


Jeg holder på med en kjole/tunoika til Ingrid. Mønsteret er fra et PT-hefte, og det er Wollmeise som brukes her i huset. Har valgt å strikke den i to sjøgrønne nyanser, natural, samt en knall orange/gul og en knall lysgrønn:-) Muliggens vågale farger, og jeg var veldig i tvil da jeg startet. Men ettersom arbeidet vokser, synes jeg det blir finere og finere:-) Ingrid har ennå ikke sett at jeg strikker på denne, og tenkte å få den ferdig mens hun har sommerferie hos faren sin. Gjetter hun blir veldig glad:-)


Ellers har jeg handlet litt garn rundt omkring. Ikke noe bombe det, akkurat:-) Her er en salig blanding av Fabel, Ty-Dy socks (handlet på nettet), Sterk og Sisu.


Litt mer garn her: Lacegarn i Merino fra 100 % Pure Wool i tre forskjellige fargekombinasjoner. Dette garnet var på tilbud, og jeg kjøpte alle tre hespene for under tollgrensen. Garnet er veldig mykt og deilig, og jeg gleder meg til å prøve det i et sjal eller tre. Det er bortimot 900 meter på hver hespe, så det er ganske tynt. 

Og litt mer Sisu til slutt:-) Tenkte å strikke sokker av det, jeg... hihi:-) Har jo skrytt av at jeg skal prøve meg på 104 par sokker på ett år :-O  (At jeg aldri lærer... )

11 kommentarer:

 1. 104 par!! Du er ikke sann:O)
  Tunikaen blir flott og fargerik, kjempefin! Sitter og strikker meg jakke av dobbel Fabel, og det garnet liker jeg godt, mykt og stødig.
  Gleder meg til å prøve det meget omtalte garn;) Sitter på hytta og trodde igår og i natt at vi skulle regne bort.Alle bekker har gått over sine breddekanter.
  Nyt siste dager sørpå og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heisann vennen. Du får ein bra jobb når du kjem nord og skal begynne å pakke ut, men det er du vel klar for.

  kjolen vert lekker. Spørs om eg bør tenke på den der til jentene mine. Får sjå litt senere utpå året.

  Masse lekkert garn igjen. 104 par sokker........sei ikkje meir eg. Ikkje tvil i at du vil klare det. Og sa kan du opne sokkebutikk.
  kos deg med høgdepunkta dei siste dagene på østlandet. Stor klem

  SvarSlett
 3. Utruleg men 104 sokkepar på eit år.....ja da klarar du vel. I tillegg til alt da andra du strikkar. Du er ein resar med pinnane, sjølv midt i flyttinga. Godt tur nord over.

  SvarSlett
 4. Det må være deilig å ha kommet så langt med pakkingen at du har tid til noen roligere dager før avreise. FLott tunika du strikker forresten. Håper du stopper på Skesdsmokorset da når du er på vei nordover på ondag så ses vi der.

  SvarSlett
 5. Så mye fint garn!!!! Har begynt på en liten jakke til meg selv nå, har prøvd å gjøre ferdig en hekle leke til Henny i kveld, men når man presser seg til å gjøre noe sånnt blir man bare aldri fornøyd, så etter en stund fikk denne en ny pause på hylla:)
  Kommer nordover den 6 juli og blir til den 20- da kanskje vi sees der oppe?
  Klem veronika

  SvarSlett
 6. Åå- jeg misunner deg ikke alle de eskene!! Jeg er av de som hater å flytte på meg, sjøl om jeg alltid har gratis flyttehjelp (pappa med stoor lastebil). Nå håper jeg vi har landa for godt, og at vi blir værende akkurat her vi er til evig tid! *nikker så haka lager hakk i brystet*
  Tunikaen blir jo kjempefin!!! Herlige farger- jeg elsker jo alt som er fargerikt :o)
  Lykke, lykke til med flyttinga nordover- får jeg den nye adr di da?
  Nattakos fra alle oss her

  SvarSlett
 7. Glemte jo å kommentere garnet; DÅN! Men jeg dåner mest over WM da ;o)

  SvarSlett
 8. 104 par!! Du må ha snev av galskap!!Det må da greie seg med 52 , jeg har som mål å komme opp i 20 i år!!
  Lykke til med flyttinga:)

  SvarSlett
 9. Hei.Så flink du er.Har ikke ord.Tunikan kjempe fine.Nydelig farger.Kos deg masse nå før du dra Nordåver.Så sender jeg deg avlegger når du er kommet i ården dær Nord.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 10. Lykke til med siste rest av pakking og flytting. Forstår jo godt at du må fylle opp med litt mer garn når alt det andre er sendt avgårde.... Blir jo så tomt og rart uten litt garnvarme..

  SvarSlett
 11. Så mykje lekkert garn! Men 104 sokkar er vel i overkant?? Jaja, du klarer det om du vil:)

  SvarSlett