onsdag 16. juni 2010

Over the Rainbow og en sang om noen humler

Jeg har ikke så veldig mye å vise fram for tiden, det har blitt mindre tid til strikking nå når pakkingen pågår for fullt. 

Men ett par sokker har jeg da fått ferdig, og disse er tiltenkt Ingrid. Garnet jeg har brukt er Lornas Laces i regnbuefarger, sammen med Arwetta. Jeg har strikket med tannpirkere, dvs pinner nr. 2... :-S Men pene og jevne ble de, så jeg får ikke klage. Det er dessuten litt artig å strikke med tynne pinner - det blir liksom så "pent" på en måte. 

Jeg har bestemt meg for at alle sokkene som jeg strikker i denne plønsjen skal få navn etter sanger:-) Derfor har jeg kalt disse for "Over the Rainbow"

Et sjal har jeg også strikket i de siste dagene, jeg startet den dagen VM i fotball begynte. Vi har egen blogg for strikkere som ser fotball, eller for strikkere som strikker i stedet for å se fotball, slik som jeg. 
Bloggen finner du her:-)
Projo hobbyforum har også en Fotballalong, og sjalet er med der også.

Jeg har altså valgt å strikke Ishbel, et av mine favorittsjal. Sjalet ble ferdig i dag (eh..går), men siden jeg ikke har "nåla i veggen", så får jeg ikke blokket det før jeg har pakket ut igjen i nord. Men skal vise fram sjalet allikevel. Skal bare få tatt bilde i dagslys i morra:-)

Og ser her dere; jeg strikker humler:-) På Ravelry ble jeg med i en KAL der vi skulle strikke Humlesokkene til Pinneguri, og det måtte jeg jo være med på. 

Jeg har hatt flere par på pinnene, men ble enten misfornøyd med fargene, eller med selve humlene. Syntes de så ut som "aliens", og jeg har en tendens til å synes det ennå... Og alle andres blir jo sååååå fine. 

Det endte i alle fall opp med at jeg valgte å strikke ankelsokker, og la flere
humlesvermer bli til to små svermer på disse:-)

Og jeg må jo prøve å trøste meg selv; derfor har disse fått navnet: "My bees, my bees, my bees are OK"

Garnet er selvfølgelig Wollmeise, farge Amethyst light og Strohblume. 

Og ja, riktig gjettet; sokk nr. 2 er ennå ikke ferdig... :-)

11 kommentarer:

 1. Syns humlene dine ble søte eg!!!
  Pinne 2 muligens 2,25 er et møst på sokker, blir sååå lekkert!

  Kooos deg og ha en herlig onsdag, det skal eg!

  Klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 2. Morsomt å strikke sokker, og du venner deg til pnr 2 også. Jeg stod til og med å vurderte å kjøpte noen ekstra par med pnr 2, sånn for sikkerhets skyld. Lykke til med flytting!

  SvarSlett
 3. Så herlig humle sokkene dine blir. Den varianten likte jeg godt. Ikke god på slikt mønster, men med den str. går det an å prøve . Herlig lilla farge :O)

  SvarSlett
 4. Hei vennen. Tenkte etter å ha lest første setninga at eg skulle skrive ein trøstekommentar, og sei at du kunne da ikkje få tid til både å strikke og pakke aog alt det andre du driv på med.
  Las videre og fann ut at du får tid til apsolutt alt. Du er med på alonger, og andre greier der dere strikker det sa
  mme, er på projo og rawelry(eller kva det nå heiter),pakker, vasker ned, er mor og strikker masse. Åssen er det mulig????
  eg har nok med strikking, ordne hus og heim til 2 personer(vel alt i livhøgde, Det nede på golvet gjør t)og er litt sosial.
  Ja, ja energi må du ha enten du tror det eller ikkje :0)Likte kanskje best humlesokkene :). Mente humlesokken hihi.glad eg har blitt kjent med deg, for du gir emg så mykje inspoirasjon og glede
  stå på du snuppa,

  SvarSlett
 5. Du rekker sannelig mye flott strikking i pakkekaoset, og det er godt;) Flotte sokker og artig at de får sangtitler:O)
  Her har vi sol bak skyen, så ikke så ille...men vil ha mer enn 11 grader;)
  Ha en flott dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Fornuftig å vente, du må prioritere flytting nå, og jeg har mer enn nok å strikke på:O)

  Gleder meg til å se lampene dine, det er faktisk artig å se at ting kan endres til det bedre ved hjelp av litt spraylakk;)
  Klemmings;)

  SvarSlett
 7. Flotte sokker, humlesokken var skikkelig knas! Har ikkje prøvd å strikke sokker på p nr 2, synest det høres veldig tynnt ut.. Ha ein fin kveld:))

  SvarSlett
 8. E syns no du strekka mykkje,endå du hold på å ska fløtt!!
  Gleda me t du kjæm,sæll om vi aldri ha møttes. :o)

  SvarSlett
 9. Flotte sokker enda en gang. Likte beste humlesokkene, de var knalltøff. Gratulerer med ny mini-pc. Supergrei til sitt bruk, har en slik jeg også nemlig...

  SvarSlett
 10. Ligg ein award og venter på deg på bloggen min

  SvarSlett
 11. Syns du har strikket mye, selv om du holder på å flytte!
  Det er jo bra å se for da tar du deg tid til viktige pauser innimellom så du ikke sliter deg helt ut. De humlesokkene var morsomme. I morgen drar jeg og min kjære på ferie på fjellet, vi har leid en hytte for en uke. Jeg har jo holdt på med å pakke garn, strikkepinner og oppskrifter - tenk om jeg skulle slippe opp for håndarbeide :D

  SvarSlett