mandag 28. juni 2010

Meisene har flyttet inn


I kveld fikk endelig meisene flytte inn i Meisebo:-) Jeg er sikker på at jeg hørte kvitringen da de kom i hus. Måtte selvfølgelig ta dem fram, sortere litt, klemme og kose litt, og til sist måtte jeg ta bilder av alle sammen:-)

Dette er meiser i twin, den kvaliteten jeg liker best. 


Dette er også twin, men de måtte jeg vise fram for seg selv da de var oppnøstet og klar for bruk. 

De to hespene helt til venstre, var et par avviker-meiser... Disse hadde forvillet seg sammen med 100 % meisene. Etter en del argumentering meisene mellom, fikk de aller nådigst kommet tilbake til twin-flokken igjen:-) Under tvil, vel og merke....


Og her er fullblodsmeisene, altså de av 100 % merinoull. Som dere ser har jeg ikke så mange av dem, men de jeg har, er jeg veldig glad i:-) 

Ja, og så ligger det hesper lace-meiser nederst på bildet også. Det er sjalgarn av merinoull, men jeg har ennå ikke prøvd dem... Kommer tid, kommer råd. 

Helt til venstre på bildet ligger Kenneth sine meiser. Han har jo tinget en Mariusgenser, og er veeeeldig vàr for ull på kroppen. Så jeg slo til og kjøpte Old blue Jeans, samt Rotkappchen og Natural i 100 % til han. Han har kjent på hespene i kveld, og de er godkjente. Nå gjenstår bare jobben med å strikke den:-) Tenkte å strikke den i dobbelt garn, orker ikke en hel Marius på pinner nr. 2,5, nei:-) 

Forresten, tror dere jeg har kosa meg i kveld, eller? :-D

Ønsker alle en flott kveld, eller natt... og en nydelig dag i morra:-)

16 kommentarer:

 1. You lucky, lucky woman! Du får bare si fra hvis noen meiser vil ut på flyttefot, hehe!

  SvarSlett
 2. Jøsse så mye garn... Ja jeg glemte vist og skrive hvilket garn jeg hadde brukt til sokkerne...La bare ut oppskrift. Jeg har brukt karisma fra drops. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Jøje meg,sannelig har du en stor meisefamilie!! Jeg sitter og ser på min, og gleder meg til å prøve den. Snart ferdig med jakka, og da setter jeg igang;)
  Kos deg videre, her er det glimt av sol;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Du verden for flotte farger og garn, fantastisk. Kan ikke bli annet enn glad av å kose med dem. Gleder meg til å se alt det fine du skal lage av garnet. Virker som du er fornøyd med å ha flyttet, og gleder meg til å se de flotte møblene bli malt eller lutet. Lykke til og kos deg med maling og strikking :)

  SvarSlett
 5. Tenkte meg nok at det ikke gikk lang tid før du fant meisene nei.... Utrolige mengder du har, og i noen nydelige farger... Egentlig burde de få ligge slik fremme og pryde stuen din, de er jo et vakkert blikkfang. Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 6. Sitter og ser og ser og ser eg no og vart heilt skipla i alt eg skulle gjere. Vil ha alt eg hihi.

  Sendte deg ein mail eg, ein rotet ein om meiseønske :).
  Det var eit herlig syn i alle fall. Skjønner godt at du måtte ta dei ut og kjenne på dei. Bruker du pinner 2,5 på alle? Eg brukte nr 3 på det du fikk tak i til meg sist. Men eg strikker kanskje strammere enn deg.
  Nå får eg komme emg videre med dagens gjøremål.
  Du har vel litt du skal ordne der oppe du og. Stor kelm til godjenta i nord

  SvarSlett
 7. kjente at e ble litt misunnelig, men e glede me til å følge med på hva de skal bli til disse nydelige nøstene! fantastiske farger:)

  SvarSlett
 8. Hei.Så mye fint garn.Har ikke ord.Nydelige farger.Kos deg masse med det fine garnet.Klem fra Bodil. Du lurte på om jeg brukte det nye kamera på bloggen min.Ja.Men hvis jeg drar bildene ut for mye blir de kornete og ikke fine Ha en fin Tirsdag.Klem

  SvarSlett
 9. tror jeg dåner, helledussen så masse meiser samlet på ett sted. Hvis noen trenger ett nytt hjem er det bare å si ifra, jeg kan adoptere jeg :) Fiine farger selvfølgelig, å kjekt at du begynner å komme på plass. I alle fall med det som er viktigst. Ha en flott dag, klemmer i fleng

  SvarSlett
 10. Da va mange meisa,ja........
  Håpa e får lov å kjenn litt på dem en gång,ha aldri holdt en meis i hendern mine :o/
  Nå du kosa me meisan dine,så va e faktisk på reipå å grilla me jobben,ikkje så vældi langt unna......
  vi snakkes plutseli! :o)

  SvarSlett
 11. Veit du- jeg er virkelig bombesikker på at jeg hører kvitringa helt hit!!!!! Dååån!
  Hannesol og jeg drar gjerne på Meisehandel- så si ifra når meisekonto`n er full og reiselysta "over the top"! ;o)
  Ha en meisefin dag, Bitta!
  Gode klemmer fra Elin

  SvarSlett
 12. Så fin de er, dine meisene. Jeg har nå 150 gram av meise lace, byttet mot ei hespe saffron yarn fra USA. Jeg bytte med Linda fra Hammerfest. Hun hadde for mye av det samme lace, 1500 meter. Nå har jeg det på pinnene 3mm til Baltic Blossom lace shawl :-) Gleder meg!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 13. Heldig grisen......vil ha eg og... her ligg dei ein ein gjennomsiktig kasse som eg opnar med jamne mellomrom. Har liksom ikkje heilt lyst te å nøsta dei opp heller. Mykje finare dar dei ligg som eit hespe. Men eg lyt no finne på noko å bruke dei til...

  SvarSlett
 14. Visste nok at du ikke ha hjerte til å la meisene bo i garsjen, godt de fikk flytte inn :)

  SvarSlett
 15. Oooooooh! Dette her kommer til å bli lekre plagg fremover!! =)

  Også så fin ny blogg, da! Har lagt deg til på nytt. =)

  SvarSlett
 16. Helt utrolig å mye flott garn. Fargene er jo bare dødslekre ... jeg blir nesten sittende helt fast her i bloggen din og bare kikke.

  SvarSlett