fredag 10. juni 2011

Puff1 og sommerlige sysler:-)


 Det er litt lite blogging fra meg for tiden. Som sagt før, så er formen litt laber, og jeg finner ikke helt ut hva jeg skal blogge om.Strikking er det også lite av, dvs, noen sokker i ny og ne, de fleste ikke ferdigstilte heller. 

Har hatt besøk av broren min i forrige helg, og det var som vanlig kjempehyggelig. Han inspirerer og er verdens beste bror:-)

Denne helgen strikket han en puff til meg, og den ble kjempekul. 
Han hadde vært hjemme på Støtt og funnet fram mattefiller etter mamma, og brukte dem i stedet for tykt garn. Riktig en kreativ kar:-)

Så nå har jeg en puff, med minner fra mamma:-)
Dvs... den er ikke tatt i bruk ennå, må få tak i dyner som den skal stappes med. Kan ikke ta dynene som er i bruk her, så jeg må nok vente til jeg får kjøpt noen billige:-)

Jeg kaller den Puff1, for jeg har på følelsen at her kan det kommer flere slike... :-O)


 Vi har hatt to nydelige dager nå, og vi nordlendinger må bare skynde oss på stranda når det blir slik. For vi vet jo at det ikke varer evig, og at det kommer dager igjen med kaldvær, regn og vind. 
Men du verden som vi nyter sol og varme når vi først får det... :-)


Og strikketøyet er med... alltid:-)
Disse sokkene er strikket i Sterk, og er et Bittadesign:-)


Denne helga er det Reipå cup, og det betyr fotballkamper hele helga. Både lillesnuppa og mellomsnuppa spiller, og det er også mye dugnad som må til.
Og da er det om å gjøre at formen er grei, ellers blir det ei strevsom helg.

To kamper er vunnet i kveld, så selvtilliten hos lagene er på topp før morradagen.

God helg, folkens! Med eller uten ball:-)

11 kommentarer:

 1. Huff, liker ikke å høre at formen din er laber..har du vært til lege??
  Vi hadde noen dager i forrige uke med kjempevær, men nå sitter jeg på hytta med tåke og regn i lufta og 11 grader, og det er ikke gode meldinger heller..
  Håper virkelig du kommer deg, ikke artig å gå slik å hangle.
  Ta vare på deg selv og nyt gode dager, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Vi er klare for fotball vi og, vi kommer! Jeg har en gutt som skal være med og spille.
  Det ser ut som været skal holde seg så vi skal kose oss masse.
  Jeg skal holde øynene åpne og se om jeg ser deg i mengden. Vår første kamp er imorgen 10.45 så vi far imorgentidlig fra Bodø. Siden blir det overnatting på hytte, Reipå camping.
  Nydelige sokker du strikker, igjen!
  Strikketøyet blir med i tilfelle jeg har litt tid og lyst til overs etter kampene.
  Håper formen din blir så pass at du klarer av og nyte helgen. Da kanskje vi snakkes, det hade vært kjempekoselig!
  Klem Pernilla

  SvarSlett
 3. Og du e verdens beste storesøster:)

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har fått så fin puff av broren din! Fantastisk strand dere har, og med de fjellene i bakgrunnen!!! Synd det ikke er så ofte dere kan nyte den på denne måten. Lykke til med fotballhelga, god bedring med formen.

  SvarSlett
 5. Hei skjønne lille venn. Liker ikkje at formen fortsatt er laber. Eg håper virkelig at sola no kan hjelpe litt. Skulle ønske eg kunne ha hjelpt deg.
  fine sokker. Strikk er alltid med. ikkje alltid ein får strikka like mye, men alt tel.
  så må dere nyte finveret. Vi har fortsatt ikkje sommar her, men den kjem til neste helg, tror eg. Ser heilt herlig ut. Og for ei snadstrand da. har ikkje det heller vi her. I Høy. er det ikkje strand i det heile.
  den puffen er berre genial. For det første er det genialt med puff. for det andr er det supert av Broremann å strikke den av remser fra din mor. Det er ein super bror. ein hjelpsom og snill kar. veit det eg :0).
  Fotballturneringer vekker minner fra den tiden gutta våre spilte fotball. det var kjekke og travle helger. Monika har vel aldri sparka ein ball hehe.
  Håper det vert ei bra helg og at jentene er fornøgd etterpå. det hjelper på formen til mor det og. Stor klem til deg fra meg

  SvarSlett
 6. Så fin den puffen blei og kos dokker i god veret mens det vare og e bestille sånnt et ver når vi kommer opp i slutten av juli:))
  Lykke til med fotball helg:))

  Veronika

  SvarSlett
 7. Hei på en lørdag;) Glemte å kommentere puffen din igår, for ble litt bekymret over din labre form.
  Men Vigleik har strikket en flott puff, og det er jo litt ekstra med det at han har brukt mattefillene etter din mor; tenker det gjorde den ekstra stødig også.
  Ønsker deg en god dag, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 8. Off, håpar formen din vert betre etterkvart! Håpar du finne ut av kva det er som gjer det. Knalltøff puff bror din har laga,- og ekstra stas når det er laga av filleryene frå mor di. Blir eit ekstra kjært og nytt minne då. Flotte bilete frå stranda og nydelege sokkar du har strikka!! Ha ei fin pinsehelg.

  SvarSlett
 9. Flott puff med flott historie! Og sommer og strand så jo helt fantastisk ut. Håper det hjelper på formen!

  SvarSlett
 10. Så leit at du ikke er i form. Håper det bedrer seg raskt nå når dere har godvær. God bedring! Puff1 ble supertøff, og ekstra god er den nok siden den er strikket med mattefiller etter din mor... Flotte bilder fra stranden, og nydelige sokker. Lykke til med fotballhelgen.

  SvarSlett
 11. Nydelig puff, og sokkene du tryller fram er bare lekre :)

  SvarSlett