lørdag 28. mai 2011

Snupper som rir, perfekte ankler og annet småtterier:-)


Blogging er blitt litt nedprioritert for tiden. Formen og overskuddet er helt vekk, så da blir det kun det mest viktige som blir prioritert. 
I helga er lillesnuppa på ridekurs (håper hun ikke leser at jeg kaller henne det ennå), og bildene er fra timen tidligere i dag. Hun ridde på Dråpe, som var villig og veldig snill, så dette gikk bra. Hun har ridd ganske mye før, men aldri vært på kurs før, derfor deltok hun helt på nybegynnerstadiet. Håper det kommer mer krevende kurs etterhvert, hun er veldig flink:-)

 
 Litt garnnyheter fra meg er jo ikke noe bombe. Jeg har sett en bombe av en kjole i bloggen hos Vibbedille, og nå har jeg begynt å samle garn til en sånn en.

Og dette er mitt første bekjentskap med Peruvian Highland Wool, og det er akkurat så deilig mykt som jeg har hørt rykter om.

Billig var det også, og utrolig mange farger å velge mellom, bare ta en titt her:-)
Jeg kjøpte 8 nøster og betalte kun såvidt over 200 norske, og da med porto hit:-)
Men kan ikke bestille flere enn 8 i slengen, for da kommer det toll på varene - man skal jo verne om de norske tollgrensene... :-P

De to nøstene med Sterk fikk jeg i posten fra Strikkern, en av deltagerne på Mysteriesokkene. Hun ville sende en gave fordi jeg hadde laget mysteriet, og jeg fikk altså to nøster deilig Sterk-garn. Det falt selvsagt i god jord, er det et sokkegarn jeg elsker, så er det Sterk:-)
Tusen takk!


 Dette mønsteret er jeg veldig stolt av, og det har fått super mottagelse.
Det heter My Perfect Ankle, og det ble sluppet for et par dager siden. 
Mønsteret ligger på Ravelry, og kan kjøpes der. 

Er du ikke på Ravelry, så kan du sende en mail til bitta_mi@ymail.com, så kan du kjøpe direkte fra meg.


Og nå for tiden lager jeg halvferdige sokker med god samvittighet:-)

Jeg har nemlig vært så gal å melde meg på en ny plunge igjen. 
Plunge; det er 52 Pair Plunge V, et sokkemaraton (!!!) som foregår på Ravelry. Vi skal strikke 52 par sokker på ett år, altså et par i uka. 
Har vært med 2 ganger før, og kommet i mål med alle parene. 
Så jeg satser altså på ny frisk igjen etter 1. juli:-)

En liten vri i år blir det; men den holder jeg for meg selv ennå....

Sokkene på bildet ovenfor er et par babysokker, og skal nesten gjøres ferdig til 1. juli. Alle par som ikke er helt ferdig, men som gjøres ferdig etter den dato, teller med.
Disse har eget design:-)

14 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du likte fargen, jeg har lest at du elsker Sterk:)

  Ankelsokkene skal nok også strikkes, men jeg har et par mysteriesokker til på pinnene nå først.

  SvarSlett
 2. De perfekte anklene dine er så perfekte atte. Gleder meg til en ny runde plunge. Det blir gøy. Starter alltid med friskt mot og ender igrunn aldri på 52 par. Men til sammen har jeg nok strikket sokker for både 2-3 plunger ,O)

  Gleder meg masse til å se alle de herlige sokkene som kommer til å dukke opp fra deg og de andre. Plunge er Gøy!!

  ;O)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av Ingrid på kurs!:) klem fra Inger Lise.

  SvarSlett
 4. Var inne å så på kjolen, den kunne jeg tenkt meg selv, den var direkte herlig!!
  Nå er ermene inne på min tunika, så nå er det toppen opp, sannelig blir det spennende å se hva det blir til og om den passer. Garnet er nydelig..wollmeisen!
  Flotte ankelsokker og herlig ridejente!!
  Idag har været vært brukbart her i midten,bedre enn meldingene, og det blir vi glad for;)
  Du må ikke overarbeide deg selv!!
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 5. Her var mye å lese. Kjekt med ridnig for dei unge je ntene. Monika var på rideleir da ho var mye yngre.
  Gleder emg til eg får tid til å prøve meønstrene dine. har berre to par att av blondesokkene no, ein mariusgenser og ein tjukk genser uten mønster men med bilde. etter det kan eg strikke både sokker og noe til meg sjølv.
  Håper du denne gangen tar det med ro til du har kome deg heilt iform att, og da meiner eg heilt iform.
  Drar til Oslo i morra og tilbake seint tir\irsdagskveld. skrives etter det. klem

  SvarSlett
 6. Ja, du er tøff når det gjelder sokker, ny runde med 52 sokkepar! Men så produserer du jo stadig nye flotte mønstre på sokker også. Hos meg går det på oppussing av soverommet om dagen, så det blir ikke så mye strikking.
  Men det blir nok innkjøp av noen av mønstrene dine etterhvert. Så flott hestejente! Ha en god dag og kos deg med det som gir deg glede og hvile.

  SvarSlett
 7. Flotte sokker og mønstre. Jeg syns den gule og grønne var finest. Håper former blir bedre etter hvert. Jeg skal snart kjøre min kjære til Svolvær, siden han mønstrer på der.

  Stor klem fra lillebror.

  SvarSlett
 8. Hest var en stor interesse hos jenta her i huset også, men det siste året har det liksom dabbet av :) Babysokkene ser herlige ut, virker som mønsteret gir dem god passform slik at de sitter på foten... Blir spennende å se dem ferdige - en gang etter plungestart da ;)
  Tror faktisk ikke at hornmusikken her er påmeldt til Meløystevnet i år, mulig det er fordi de har ny Blowshow-konsert den 11. juni. De må vel øve på det.....

  SvarSlett
 9. Spennende garn, og der kan jeg tenke meg man får lyst til å handle mer. Sokkene du har designet er utrolig flotte:)

  SvarSlett
 10. Jeg har slitit lenge med og ikke ha overskudd men jeg føler at det muligens begynner og gå den rette veien. Det er ikke artig og føle at allt er slitsomt og att man bare vil sitte og gjøre ingenting. Lysten til og strikke er her og jeg har tom begynnt og grav litt i blomsterbedden.
  Ta livet med ro og så håper jeg at gnisten kommer tilbake. Strikker fortsatt på mysteriet mitt men nærmer meg slutten, det blir så bra og den ena sokken som er ferdig sitter perfekt. Så har jeg ventet på mønsteret på "My perfect ankel", disse fikk jeg kjøpt meg igår. Her skal det strikkes!
  Tilbake til mysteriet, jeg vil så gjerne vise disse frem på bloggen min snart.
  Ønsker deg en riktig fin ny uke!
  Pernilla

  SvarSlett
 11. Så mye fint du lager. Og du er gærn som melder deg på igjen, men du klarer det vel denne gangen også. Sterkgarnet er superdeilig å strikke av, og glad for at det finnes i mange farger:)

  SvarSlett
 12. My Perfect Ankle er kjempefine. Du er superflink med sokker.

  SvarSlett
 13. Hei.Så koselig med ridekurs.Jenter elsker oftes hest.Har ei på gården hær som er bare hest hest.Kommer hjem fra skole snart sammen med hesten sin mitt tantebarn.Nydelige bilder.Kjempe fint garn.Må nå vell finne fram strikking igjen også så mange nydelige sokker å se hær på bloggverden.Ønsker deg en riktig fin Tirsdagskveld.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 14. Så morro med ridekurs. Har vært gjennom det i mange år, med en helfrelst hestejente... Mammaen med hjerte i halsen på sidelinjen og hestejenten storglisende på en diger hest. Nå fikser hun alt selv heldigvis, og jeg prøver å late som jeg er overbevist om at hun har kontroll. (Men hesten er DIGER altså...) Ankelsokkene dine er nydelige. Håper jeg får anledning til å strikke de en dag. Må bare komme meg ned i pinnestørrelse. Foreløpig er nr4 minste størrelse jeg klarer med disse pølsefingrene...

  SvarSlett