onsdag 8. desember 2010

EM-strikking mens Norges jenter spiller håndball

 Jeg har meldt meg på EM-strikking nå under håndball-EM. Sammen med mange andre strikkegale kan dere nå følge framgang på strikkefronten på egen blogg her

Øverst viser jeg fram noen nøster forskjellig ullgarn som skal bli en sint fugl (Angry bird, fra et populært spill som mange er litt hektet på for tiden). 
Det er et engelsk heklemønster og jeg er litt nybegynner i det, men jeg skal få det til:-)

 Her er noen nøster NZ Lammeull som skal bli til genser til Ingrid i løpet av EM. Håper jeg i alle fall. Foreløpig har jeg ikke startet på noen av disse prosjektene, jeg har ennå litt julegaverusk å gjøre ferdig. 

Lappen på begge bildene er passord vi måtte legge ved for å vise at vi ikke har startet på prosjektene før EM startet:-)

Og her er min egen spillende jente:-) Ikke håndball her i gården, men kornett. Hun går på aspiranten, og i morgen skal hun og de andre åpne Reipå Hornmusikks årlige julekonsert. 
Gjett om vi gleder oss? 

Fortsatt god advent til alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Lykke til både med strikkingen og datterens konsert:)

  SvarSlett
 2. Blir nok en flott konsert!!

  Hva du melder deg på:O)Jeg blir imponert!
  Her er det så travle dager med en gammel mor det ene øyeblikket og barnebarn i neste, så jeg løper bare imellom generasjonene:)
  Ha gode dager og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 3. Oioioioi så masse prosjekter du har hele tida- for et tempo:))
  Jeg skal følge med........
  Kos dere med konsert- artig å spille:)

  Veronika

  SvarSlett
 4. Lykke til med EM strikking! Ser ut til å bli litt av hvert! Og så spennende med konsert! Det ser ihvertfall ikke ut til å mangle på konsentrasjonen, så det blir nok bra.Kos dere på konserten!

  SvarSlett
 5. kos deg med spillende jente og ett par hundre div strikk du vennen. skjønner ikkje att du orker alle desse alognene. Men, det veit du jo, for det har eg visst sagt noen ganger. eg er ferdig med julegavne. Den eine vert bursdagsgave i februar, så den treng eg ikkje å stresse med. No kan eg strikke på alle dei andre prosjekta eg har begynt på også. sjå om eg får ferdig noko.
  Nyt "fridagene2 dine. klem

  SvarSlett
 6. Så spennande!! Lykke til med EM strikkinga og kos dåke på konserten.

  SvarSlett
 7. Så spennende prosjekter du har på gang. Trodde EM var ganske kortvarig jeg... Lykke til. Og lykke til på konserten, det blir nok flott.

  SvarSlett