tirsdag 2. november 2010

Stokmarknes og godbroren min:-) Jeg tok masse bilder da vi var på Stokmarknes, men kan jo ikke legge ut alle her på bloggen:-) Jeg velger å vise fram huset til Jens og Vigleik, som var litt av et palass i forhold til Meisebo. De hadde det såååå fint, og innredet med god og sikker smak.


 Dette er godbroren min:-))) Vi satt seint oppe i natt, og det ble masse tulling på oss før vi tok kveld. Og tape måtte til for å klare å holde øynene oppe etterhvert... hihi:-) Her er han i ferd med å slukke sjokoladelysten som plutselig kom over ham...


Et besøk i blåbyen Sortland må også til, når en først er i Vesterålen. Og garnbutikken, En Blå Tråd, hadde jeg hørt om på hobbyboden, så der måtte jeg innom. Butikken var flott den, men jeg ble litt skuffet over at den ikke var større enn den var. Mye fint garn var der uansett, men jeg gikk tomhendt derfra... Og det er ikke ofte når det gjelder garnbutikker. 
Jeg skal ikke skylde på butikken at jeg ikke handlet noe der, det var veldig mye som fristet. Det er nok heller det at jeg faktisk har begynt å bruke av lageret nå, og bestemt meg for å ikke handle så mye:-)))
 

 Disse blå ordene sto på veggen rett ved siden av "Den Blå Tråd" og det er faktisk ganske betegnende når det gjelder garnbutikker. For selv om vi skravler mye også inne i sånne butikker, så finner jeg en helt annen ro der enn inne i f.eks klesbutikker:-)))))

Takk for oss, Vigleik og Jens! Vi har virkelig kosa oss hos dere, og det blir garantert gjentagelse:-)

5 kommentarer:

 1. Så flott et hus de har kjøpt!...og jeg har jo sett at han er flink på interiør, så dette blir nok flotters.
  Her er det varmegrader og det liker jeg, selv om formen idag ikke er så god med forkjølelse..men det hører vel med tida;)
  Kos deg fortsatt denne uka, klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Skjønner du har kosa deg hos broremann og sambo. Det er supert :0). Det er ikkje huset og interiøret som teller, det er dem som bor der. Og har hjerterom. Ingen ting i veien om ein har begge deler(palass og hjertrom). du koser deg i Meisebo og det er slik det skal vere. Stor klem fra sogn

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. Velkommen tilbake. Skal ta meg en tur til Den Blå Tråd igjen. Begynner å bli tom for garn.

  SvarSlett
 4. Flott hus! Det er koselig å besøke familien.

  SvarSlett
 5. Hei Bitta. Først må jeg si at sjalet du har strikket er lekkert,og flotte glassbrikker som din bror fikk.Er ikke koselig med flekker på et nytt bord heller. Og huset ser stort og romslig ut. Men er sikker på at du har det fint i ditt eget hjem også.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke:))

  SvarSlett