fredag 26. november 2010

Mørk same forvandles til haiker:-)
Hadde bestemt meg for ikke å strikke flere sjal før jul, men jammen sprakk jeg i natt:-)))) Bilde av min mørke Saami fra Wollmeise ville ikke forlate mitt indre, så jeg ble bare nødt å hespe opp og sette i gang igjen...

Dette skal også bli en Hitchhiker slik mitt forrige sjal. Men denne gangen gjør jeg en glattstrikkvariant med kun en rille pr. 8. omg. Jeg ønsker at alle fargene i Saami'en skal komme bedre fram på den måten.

Dette heter Saamihiker:-) Og det er ei anna gal, gal dame på Hobbyboden som også lager Samehaiker, nemlig Kate:-) Hun er ei hyggelig nordlandsdame som har blitt trønder, og det var egentlig hun som lurte meg i natt:-))) Mulig jeg var litt lettlurt også.... :-O

9 kommentarer:

 1. Virkelig samiske farger! Og flott sjal!

  SvarSlett
 2. Kjempetøffe farger,blir morro å sjå når det er ferdig:)

  SvarSlett
 3. Flotte fargar, men det er merkeleg kor mykje finare dei ser ut når dei ligg i hespet.

  SvarSlett
 4. Hærlig og friskt :) Vi trenger farger i vintermørket så eg skjønne godt at du ble lett å lure :oD Men så er det jo et alldeles deilig sjal også da....... Det er andre ting som er verre å bli lurt med, så bare strikk du og nyt opplevelsen....
  Skulle gjerne ha satt fingrene mine i litt wollmeise eg og! sukk
  Ha ein skjønn helg, klem hk

  SvarSlett
 5. Herlige farger! Nei, når en blir angrepet av sjal basillen er det visst ingenting som biter på den annet enn å strikke enda fler sjal :)

  SvarSlett
 6. Det finnes verre ting enn eit nytt sjal og eit nytt strikk. har klart å minska mengda mi med tre. Det vil sei at nå klarer eg å la vere å begynne på eit nytt kvar gong eg er ferdig med eit gammalt hihi.
  Sterke kalre farger. Blir sikkt heilt deilig sjal. Strikker du på p nr 3 eller 3,5 når du strikker dette?
  Ha ein flott strikkedag elelr kva du skal bruke dagen til, skal vel kanskje på natt att du?
  klem

  SvarSlett
 7. Jeg tror du er litt lettlurt på dette området:O)...men oja meg så flotte og friske farger!! Dette blir lekkert!
  Her er det kaldt og det står hyttetur på programmet i helga...brr..
  Kos deg og klemmer fra meg som strikker sokker!!!

  SvarSlett
 8. Lite håndarbeid her i gården de siste dagen, men jeg har pyntet litt til jul og laget islykter som jeg lagte til deg for noen uker siden. Savner dere masse:) Klem fra bigbrother.

  SvarSlett
 9. Så masse du har strikket i det siste. Har visst vært litt opptatt i det siste, men formen er fin så da er jo alt greit. Ser ut som du har det bra også. Likte veldig godt sjalene og fiskevottene dine.

  SvarSlett