fredag 26. november 2010

Julegrantenning og småting

Jeg fikk bestilling på to par tykke gode lester her om dagen, og egentlig tenkte jeg å strikke dem etter jul. Men så tok sokkelysten meg, og da var det fort gjort å få det ene paret ferdig. Disse er strikket i en tråd Mini Raggi og en tråd Sterk, og de blir nok varme til Maren:-) 

Par nr. 27 i 52 Pair Plunge IV

 Denne balaklava'en er strikket til Marcus, og jeg har hatt den ferdig i over ei uke. Men i dag måtte jeg feste trådene og overlevere den til ham. Var nemlig en snartur på Inndyr med Ingrid, som skulle være hos tante til søndag. Jeg går på 5 nattevakter i kveld, og det er kjedelig for Ingrid når mamma bare sover... Heldigvis er det kun hver 6. helg som blir sånn:-) 

Luehalsen er strikket i Topp't Tå-garn fra Gjestal, et flott superwashgarn å strikke i. Tykke pinner og tykt garn går kjapt.

Det har vært julegrantenning på Reipå i dag, og det måtte vi selvfølgelig være med på. Reipå Hornmusikk spilte julesanger og vi gikk rundt juletreet:-) Men kaldt var det, så de fleste (inkludert oss) gikk hjem ganske snart. Uansett er det kjempekoselig her på den lille plassen når det er julegranstenning:-)

Ønsker alle ei flott helg!

6 kommentarer:

 1. Hei.Så koselig med juletreetennig.Kjempe nydelig jente ved treet.Kjempe fin lue og sokker.Du er kempe flink.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig. Jeg var på jobb da de hadde den offesielle tenningen av treet og gaten. Stor helgeklem.

  SvarSlett
 3. Koselig med tenning av julegran.
  Gode sokker i riktig farge og praktisk hodeplagg;)
  Jeg er på hytta uten vann, og det er ikke noe artig, så imorgen går nok turen hjem igjen. Barfrost her, ikke noe snø, og det er jo det verste.
  Nyt helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Var ikkje med på julegrantenning i år. Ho eg bruker å gå med var på jobb. Har arbeidshel. sjukepleier som deg :9). Men i år gjorde det ikkje noe. Altfor kaldt for emg å stå å sjå på det i år.

  det var gode sokker. trenger tjukke gode sokker i denne kulden.
  Har aldri prøvd det top t tå garnet, men Monika snakka om at ho kunne tenke seg ei jakke i det garnet. viss det er eit ok garn så kan eg vel vurdere det da til neste år?

  godt du har familie som kan trå til når du jobber så masse.
  Ikkje slit deg ut no da. Lykke til med alle nattevaktene dine. Stor klem fra sogn

  SvarSlett
 5. Koseleg med julegrantenning. Gode varme sokkar og balaklava er bra no i vinterkulda. Ha ei fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 6. Koselig med julegrantenning. Det har vært det her i byen idag. Var ikke på det, blir liksom ikke det samme uten noen unger å gå sammen med. Men jeg har vært på museet, der var noen av de gamle stuene julepynta og litt julemarked. Koselig med den gammeldagse stemningen.
  Ha en fin helg med gode nattevakter!

  SvarSlett