fredag 8. oktober 2010

Stafflue 5, sokker 25 og 26, Still Light med fargeforskjell og Brits jubileum


Ja, der var enda en Stafflue på plass, og denne går rett i gavekassen. Som før har jeg hentet mønster hos Mirrevirre, og jeg ser at disse har blitt kjempepopulære. Ikke så rart det, de er morsomme å lage, og kledelige på:-)


Sokkepar nr. 25 og 26 i 52 Pair Plunge IV :-) Det går sakte framover, men det er fordi jeg roter med så mye annen strikk samtidig:-) Disse er strikket i Raggi fra Järbo, et tykt og mykt sokkegarn. De øverste sokkene er str. 2 år (ca) og de nederste passer skostørrelse 32 - 35. Går enten i gavekassen, eller selges hvis noen vil ha dem:-)


Dette prosjektet har nå satt litt grå hår i hodet på meg. Startet på en Still Light-tunika for noen dager siden, og valgte Die Auster fra Wollmeise. Trodde jeg skulle slippe å alternere fra to nøster når jeg strikket siden garnet er flerfarget i seg selv, men der tok jeg grundig feil. Da jeg skiftet til hespe nr. 2 så jeg etter ei stund at det blir fargeforskjell.. og det kraftig også. 

Nå må jeg bare bestemme meg om jeg skal rekke opp hele, eller om jeg kan begynne å skifte mellom to hepser etter at hele hespe 1 er strikket? 

Hvis jeg må rekke opp, er det ikke sikkert jeg orker å begynne på nytt.... :-( 


Til slutt; Brit har passert 50000 besøkende i bloggen sin, og i den forbindelse gir hun bort en hele adventskalender. 
Ikke verst gave det?

Ta deg tid til et besøk hos henne - hun er ei sprudlende dame med mange jern i ilden:-)

14 kommentarer:

 1. Så flott lue og fine sokker du har strikket! Kjedelig med fargeforskjell på tunikaen - det var en nydelig farge forresten.

  SvarSlett
 2. Hallo. Der var du med ny blogg. (for meg i alle fall)Artig lue. Er så kjedelig med fargeforskjell på garn. Jeg har nettopp strikket en genser med noe garn jeg hadde liggende, og der viste det seg også at det var fargeforskjell selv om det var samme nummer. Men det var heldigvis billig garn, det er jo helt forferdelig når det skjer med så dyrt garn som du har brukt. (liker veldig godt at du har awardsfri blogg.)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott lue!! Og flotte sokkar, eg fekk litt nok av sokkestrikk eit år då eg var med i along og strikka 2 kvar månad i tillegg til raggsokkar. Min kjære mann maser stadigvekk om at han gjerne vil ha fleire, men eg må innrømme at sokkar generelt, men i allefall raggsokkar har eg langt oppi halsen... ;) Synd at det bli så stor fargeforskjell. Håpar du finn ut av det. Ha ei flott helg.

  SvarSlett
 4. Nå har du jammen et lager av flotte luer. Det blir nok mange fine gaver. Fine sokker også. Fargeforskjellen var skikkelig lei. Du kan kanskje bruke den hespen tilarmene?

  SvarSlett
 5. Kjempefine sokker og luer:) Ha en riktig fin helg.

  SvarSlett
 6. Så kjipt med still lighten din. føler med deg. Det er en av grunnene til at jeg kjører striper med wm garnet. samme hvor likt det ser ut så er det skjeldent det likevel. Skikkelig kjiper'n er det. Ikke gi opp. Du har sikkert noe annet herlig garn du kan bruke istedefor *klem*

  Luer og sokker er fine som alltid!

  SvarSlett
 7. Hei.Kjempe fin lue og sokker.Nydelig farge på tunikkan.Håper du bestemmer deg hva du skal gjøre med den å at du blir fornøyd.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 8. Så ergelig for deg med fargeforskjellen, særlig når det er et så stort plagg. De fine luene står fremdeles på min har lyst til å strikke liste :)
  Koselige farger på sokkene, de så gode og varme ut.
  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlett
 9. Hei vennen og takk for hyggelig bursdagshilsen.
  har hatt ei super helg. Skal blogge om det i morra. I dag klarer eg ikkje tenke klart hihi.

  Flotte lue enda en gang. Og sokker er sokker fine og varme. Noen som blir glad for de der. enten om dei kjøper eller får dem :)

  Ha får du ha ei flott ny uke. Så snakkes vi vi elelr skrives vennen. klem

  SvarSlett
 10. Overgitt over hvor flink du er:) Har vært sløv med håndarbeid i det siste, men det har vært så mye annet å henge fingrene i. Stor klem.

  SvarSlett
 11. Hmmmmm ikke nåkka arti når da ikke bi som man har tenkt, men du strikka fort så ikke fortvil om du velg å rekk opp. Eg har begynt å økt t lomman på min, og eg strikka jo mange ting på samme tid så da tar tid..... vi sjåast;)

  SvarSlett
 12. Fin den lua, ikke rart den er populær. Nå har du jamen meg strikka mange par flotte sokker, jeg hadde vært gørrlei for lenge siden og kasta alt garnet og pinnene etter. Men du bare lager det ene fine paret etter det andre. Jaja.

  SvarSlett
 13. Hei på deg på morgenkvisten;) Lua er bare lekker! Flotte sokker også, fint me ribba rundt ankelen.
  Litt av et prosjekt på slutten; så irriterende hvis du må rekke opp.
  Skal på jobb, 5 grader ute, så det er vel bare å ta fram boblejakka igjen;)
  Ha ei fin uke videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 14. Enda en flott lue, og fine sokker også. Så synd med tunikaen, håper du finner ut av det. Lykke til.

  SvarSlett