onsdag 13. oktober 2010

Koselig Rigmorbesøk og høstlig nysnø:-)


Jeg er vel heldig:-) I går fikk jeg kjempekoselig Østfold-besøk. Herlige Rigmor kom jammen helt hit på besøk, og jeg må si jeg har savnet hennes nærvær etter at jeg flyttet. 
Vi har vært ute på shopping allerede, og føste butikk vi var innom på Ørnes var selvfølgelig Willumsen:-) Det ble vi noen garnnøster rikere, og kroner fattigere:-) 

Rigmor hadde med seg gave til meg da hun kom. Hun har tidligere vært i Pfaffenhofen, og hadde kjøpt med to hesper twin til meg. Fargene var Pitahaya og Silberdistel. Hun hadde også kjøpt med byrøyk til meg, og maskemarkører:-) Jeg trenger vel ikke si at jeg ble kjempeglad? 

Tusen takk, både for gavene og ikke minst for at du tok turen hit:-)Det har definitivt blitt mer høst- og vinterlig her nord nå. For et par dager siden kom det nysnø i fjellene, og det er kjølig nå. I går morrest var det kun 3 grader da jeg dro på jobb, og jeg tror jammen ikke det ble noe varmere hele den dagen :-/ 
Vel, vi går mot vinter... Men koselig å være inne nå, og det er med god samvittighet jeg kroer meg i sofaen på kveldene:-)

10 kommentarer:

 1. Koselig med besøk, og endatil med så flotte gaver... Her vest er det også kaldt, hvertfall om natten. Bare 4 rader i morges, og 5 nå i kveld...

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har hatt trivelig besøk.
  Så litt kaldt ut hos deg nå, men bare 4 grader her også, og vi har lagt om til vinterdekk, skal over Hemnekjølen til helga...til hytta;)
  Skulle lagt meg, men fri onsdager, så nyter sen kveld:D
  Ha ei fin uke fortsatt og klemmings fra meg;)

  SvarSlett
 3. Kjempekjekt med besøk. Spes av gode venniner. Herlige gaver du fikk da. Likte to av tre. Gjett kva eg ikkje har bruk for hihi.

  Da har dere vore på garnbutikken så da kan du glemme mitt spørsmål om pinner.

  kos dere videre. stor klem

  SvarSlett
 4. Heldig du som får kjekt besøk og flott garn. Kos deg i sofan om kveldane det gjer eg.

  SvarSlett
 5. Så heldig du var som fikk så fine gaver;) Ja da tenker jeg ikke på byrøyken altså;DDDDD
  Kos dokker masse;) Har lyst å reis t Tyskland eg oxo.......

  SvarSlett
 6. Så koselig med besøk! Og så fine gaver! Nå er jeg i gang med Clothilde sjal av wollmeisegarnet jeg fikk av deg :) Nydelig garn å strikke med og det blir så mykt og fint. Siden jeg ikke orker å stresse med den hektiske handelen på nett må jeg nok ta meg en tur til Tyskland :D

  SvarSlett
 7. Jeg glemte å si at vi har hatt en frostnatt her også, så det er ikke sommer her i "syden" heller lenger.

  SvarSlett
 8. Hei.Jaså røyker du også ser jeg.Ja skulle ha sluttet med det men ikke så enkelt det synes jeg.Kjempe fin gave du fikk.Kjempe koselig med besøk.Ja nå går det fort fram til vinter og snø.Drar på hytta neste uke å da regner jeg med at vi møter snø på fjellet.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 9. Å- så utrolig koselig med besøk!!!! Og for en gave!! Lenge siden jeg har vært innom nå, vært i overkant travel på hjemmefronten- men nå er det roligere tider i møte- og det betyr flere bloggrunder :o)
  Godklem til deg- midt i natta ;o)

  SvarSlett
 10. Det er vakkert når snøen ligger slik i fjellene da:) Koselig med besøk, og så fin gave:)

  SvarSlett