tirsdag 7. september 2010

Syk lillesnuppe i godværet :-) :-(Ingrid har hatt vondt i halsen fra i går, og også feber. I går var hun helt utslått, men i dag er hun heldigvis bedre:-) Her har jeg knipset henne da hun sovnet på sofaen midt på dagen i går... Helt utslått...Vi har hatt supert vær i dag, og jeg har sittet ute så mye jeg har kunnet. Vasket klær og luftet sengetøy - det er godt i sånt vær:-) Et litt udefinerbart strikketøy har vært sammen med meg i dag, det skal bli en bolero når den er ferdig. Og det er den snart:-))))

Som dere ser; glimtet og smilet er tilbake i dag. I morra blir det nok atter skole på henne:-) Men hun går glipp av en fotballkamp i ettermiddag :-S

6 kommentarer:

 1. Godt å se smilet på slutten:D
  jeg nyter dagene for øyeblikket, makan til vær!
  Håper å få malt litt imorgen, må jo benytte seg av et slikt vær, for våren var jo ikke god...så egentlig er det vårarbeid jeg driver med:D
  Kos deg videre og klemmings fra meg;)

  SvarSlett
 2. Stakkars liten! Yngste her er også hjemme, håper han kan gå i bhg i morgen, men eg tvile.....
  Spennende strikk og hærlig vær, det har vi også: Godt tørkevær til mamma ;oD
  klem hk

  SvarSlett
 3. Huff så dumt å være syk i slikt fint vær... God bedring til henne.

  SvarSlett
 4. Stakkar, godt at hun ser ut til å ha kommet seg raskt, ønsker henne fortsatt god bedring :)
  Deilig med godt vær. Vi har hatt nydelig vær her også siste uka, og det er sånn at en må bare passe på å nyte hver dag. Innearbeid får vente til høstværet! Guttene våre var hjemme i helga og da ble det avslutning på grillsesongen med tømming av fryseren for grillpølser:) Ha en fin dag, håper godværet holder seg en stund!

  SvarSlett
 5. Stakkars snuppa di da, så kjedelig da unga er sjuke. Håper ho er frisk igjen idag. Så flott vær dere har:) Det er bare å nyte det nå, for nå går det bare en vei.. Men, mørkere kvelder betyr mere strikking for min del, så det er da en trøst. Spennende med bolero da - er det til deg?
  Ha en fin kveld i Meisebo:)

  SvarSlett
 6. Regner med at lillesnuppa er frisk og sprek att. Unner deg det fine veret og håper du hHer er det berre grått og trist, men det skin vel opp att her også. Håper det skjer fort.
  spent på å sjå den ferdige boleroen din. Ksnkje ahr du alt lagt den ut. Eg går nå baklengs på bloglovin, for å få med meg alle innlegga, håper eg. Skriver mer senere eg.

  SvarSlett