lørdag 11. september 2010

Noen flere ferdige prosjekter:-) Nesten...


Noe av de tidligere viste prosjektene har blitt ferdige, og dette er herresokker i tynt, tynt garn. Strikket i Austermann Step på pinner nr 2,5. 
Par nr. 24 i  52 Pair Plunge.


Og bolero'en som skulle vært til Johanne... Den ble litt liten, men passer til Ingrid heller. Og hun var jo selvfølgelig kjempeglad for den. Her er ikke tråder festet ennå, og det skal være 5 små knapper langs vrangborden også. Men det kommmer, det kommer... Strikket i Pickles Ekstra fine Merino, nydelig mykt garn. Pinner nr. 3,5. 


En lue til Ingrid, samme som kjæresteluene, men denne gangen i fargene til fotballaget hennes. Ikke festet tråder her heller.... :-S 
Heia Reipå:-))))

Broren min og jeg farget garn her forleden dag - og vi hadde det kjempegøy. Den grønne hespen er det han som har vært mester for, og det er 150 gram Perfect som har blitt mosegrønn. Nydelig farge, synes jeg. 
Den lange lilla og gul/orange hespen er også 150 gram Perfect, og denne gleder jeg meg til å strikke sokker av. Er kjempespent på hvordan stripene vil bli. 
Den orange/røde hespen er 100 gram Fabel, og er også spent på denne... Ble fin, om jeg skal si det selv. På alle disse hespene har vi brukt Kool Aid som vi har mikset til:-) 

Ønsker alle ei fortsatt flott helg:-) Selv har jeg nattevaktshelg... Men koser meg med strikking innimellom:-)

11 kommentarer:

 1. Jeg skjønner ikke hvordan du får tid til alt, med to jobber hus og familie! Du må passe godt på deg selv så du ikke sliter deg helt ut. Flotte ting du strikker, og jeg skjønner hun ble glad for å få overta vesten. Håper du har ei god helg!

  SvarSlett
 2. Kjempe masse fint i produksjonen din. Boleroen likte jeg godt.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du lager, og garnet du har farget var knallfint. Jeg må prøve sånn farging med Kool Aid engang men akkurat nå driver jeg å prøver ting fra kjøkkenet ;0)))) God vakt..og god helg.

  SvarSlett
 4. synes nå du har fått laget mye, så jeg tror du har turbo pinner du også:) Nydelig farge på garnet:)

  SvarSlett
 5. Så moro med garnfarging - og du er ikke så glad i å feste tråder du heller, nei..

  SvarSlett
 6. Så artig med garn farging! det såg ut som et grise arbeid:))
  hiv deg på lotteriet mitt da vel:))
  må drive litt reklamering vet du:))

  klem veronika

  SvarSlett
 7. Artig med farging av garnet. Det må vi gjøre oftere. Håper du får en fin vakt i natt, jeg skal legge meg til å sove nå.

  Må tidlig opp:/

  God helg og stor klem fra den kreative broren i Bodø:)

  SvarSlett
 8. Har du begynt med garnfarging!!? Det høres artig ut, og kan vel resultere i mange flotte farger.
  Boleroen var super, så noen var vel glad for at den ble for liten:D
  Håper du har hatt ei god nattevakt; her regner det, så nå kommer vel høsten for fullt.
  Nyt søndagen og klm fra meg;)

  SvarSlett
 9. Så fint garn dere har farget! Det blir nok noe fint av det. Heldig for Ingrid med ny bolero :) og du strikker nok fort en ny til Johanne. Pengene er motatt, takk!
  Angående mine sønners garnkjøp, jeg hadde fått høre fra en annen blogger at i Estland kunne du finne garn selv i suvenirbutikker.De pleier å kjøpe med hjem en liten ting, så de var veldig under påtrykk med hva jeg ønska meg :D
  Tror ikke de hadde gått i en vanlig garnbutikk.

  SvarSlett
 10. Så masse fint du har laga!! Ser kjekt ut å farge garn, forstår ikkje korleis du får tid til alt!! Ha ei fin veke:)

  SvarSlett
 11. Hei vennen. Nå er eg imponert nå. så tøft det garnet blir da. Blir skikkelig spennde å sjå når du får strikka av det. kanskje du alle rede har fått strikka noe ferdig. Begynner å nerme meg å komme ajour no. Har berre litt over 100 innlegg att å besøke hihi.

  Håper at ryggen din kommer seg. Liker ikkje att du har vondt i den. det er ikkje så bra når den først begynner å krangle. du må nok ta det litt mer med ro vennen.
  Den boleroen vart da fin, sjølv om den vart forliten til Johanna. Du får strikke ein ny ein til ho da.
  sokkane var skjønne. gleder meg til neste innlegget ditt. det ligg nok og venter på meg skjønner du

  SvarSlett