tirsdag 21. september 2010

Høstkos med lys og familie-strikking:-)


Høsten er definitivt kommet, og jeg har tenner stearinlys hver kveld jeg er hjemme:-) Var i dag og kjøpte dette fatet, samt noen nye lys også. Koselig nå når mørket senker seg relativt tidlig på kveldene. 

  

Har vel tidligere vist fram denne bolero'en som tilfalt Ingrid etterhvert. Nå har den fått knapper, og alle trådene er festet - og Ingrid selv synes denne var kjempefin. Og skal jeg være helt ærlig; jeg er enig:-)

På søndag var vi på søsterbesøk, sammen med bror og Jens:-) Og det var virkelig kjempekoselig å få treffe både søssa og Marcus igjen. Jeg hadde med meg en Non-Stoptrøye til Marcus, og det er den han har på seg her. Den er strikket ovenfra og ned i ribbestrikk, og garnet jeg har brukt er Pickles Merino Ekstra Fine. Et nydelig garn både å strikke med, og å ha på seg. Garantert kløfritt. Mønsteret ligger ute som gratismønster på Ravelry, og til og med norsk.
Et par sokker ble også Marcus sine på søndag. De er strikket i Sisu-rester, og det er mamma'en til Muffin som har vært så snill å strikke disse for meg:-) Hvorfor? Jo, fordi vi var på jobb sammen ei natt, og hun hadde ikke tatt med seg noe strikketøy. Men siden jeg alltid er beredt, så hadde jeg selvfølgelig både ekstra garn og pinner med i sekken:-) Tusen takk for sokkene:-)


 Selv har jeg strikket et par lester siden sist, og det er Sterk-sokker til broren min. Faktisk begynte han selv på disse i fjor høst, men ga opp og jeg fikk lov å overta pinnene. 


Til slutt vil jeg bare vise fram at jeg har vært og handlet "snop" på nettet:-) Disse strikkepinnene er Addi Turbo Lace-pinner, og det sies at de er supre å strikke sjal med. Og det må jeg vel snart få testet ut:-)
Ha en flott uke videre, alle sammen:-)

12 kommentarer:

 1. koselig strikking! den trøya va jo bærre så fin te han lille marcus:)
  ha en kos kveld :))

  SvarSlett
 2. Hei på deg;)
  Dette er definitivt tida for lys og innekos, og her brennes det også lys hver kveld. Så koselig og fint fatet ditt med mange lys!
  Trøya til Marcus så nydelig god ut, og sokker er det vel nok av i heimen:D
  Snuppa så flott i boleraen sin!
  Her har været vært over all forventning etter helga, og det nyter jeg;)
  Ha ei flott uke, Bitta, og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Hei på deg i nord. Damen her i vest har nå innsett at ho skal vere her i denne kulda og begynt å venne seg til tanken hihi. ble forkjølet og fikk feber da vi kom heim begge to, men er nå feberfri. jippi.

  Boleroen og Ingrid er så fine både sammen og kvar for seg. Skjønn jente du har Bitta.
  den trøya såg deilig ut. Og siden Marcus har den rett på kroppen, må den vere som du sei garantert kløfri.

  Begge sokkapara var fine. fine farger.

  Kva er så sepsilt med de pinnen da. er dei bedre enn dei eg har som du veit kva heiter men eg aldri husker?

  Sitter her med ein mega stor kopp med grønn te. Kjøpt i Kreta. spiser ferskt brød som eg har baka. Og har masse lys tent. Men ser eg må sta og hamstre snart. Håper eg kan kombinere med ein tur på ikea når eg skal til Bergen.
  Ha ein fin høstkveld min venn

  SvarSlett
 4. Så mye fint! Nydelig bolero og herlig Non-Stop. Sokkene var også fine, både de du og broderen har strikket og de Muffinmammaen har laget. Og lys - det er en nødvendighet i disse tider!

  SvarSlett
 5. Det er så koselig med stearinlys nå når det mørkner så tidlig. Koselige bilder av familien også. Du verden som Ingrid har vokst i sommer. Hun er jo blitt en ung dame etterhvert... De pinnene dine så fristende ut.

  SvarSlett
 6. Ingrid var jo så flott i vesten sin, en liten dame! Fine sokker og genser har du strikket også! Ha en riktig koselig kveld der oppe i nord!

  SvarSlett
 7. Fin bolero ho har fått seg. Og du strikkar labbar til den store gullmedalje. Koseleg med lys i mørket.

  SvarSlett
 8. Så mange fine strikkede ting du har laget, og stearinlys hører med nå som høsten har kommet.

  hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 9. Heisann:)Lenge siden jeg var innom på bloggen din nå,,du har flyttet fra Sarpsborg og kommet deg"hjem"igjen.Sikkert godt å komme tilbake til sine egne trakter.Så gratulerer så mye med huskjøp og jeg ønsker deg lykke til med alt:) Og så har jeg tittet på alt du har strikket,,utrolig mye fint du har produsert Bitta.Du er iherdig og flink.
  Ønsker deg en fin kveld og kos deg:))

  SvarSlett
 10. Så koselig Lys-fat du har ordna.... Fikk jammen lyst på et sånt jeg også;)
  Som vanlig har du strikket masse flotte ting, og hekdige er de som mottar det du har laget;)
  Ha en fortsatt fin strikkeaften. Eg tar mæ meg pinna og garn og drar på quiz;D
  Snakkes;)

  SvarSlett
 11. Hei. Her var det mange fine strikkerier, flott non-stoptrøye og flotte labber!! Ha ei fortsatt god veke:))

  SvarSlett
 12. Vesten er flott, perfekt passform til Ingrid.

  SvarSlett