lørdag 14. august 2010

Småsokker, lamper og blomster + to Giveaway'er


De dagene vi hadde sol og godt vær, var jeg ute og sprayet to lamper og to lampetter med felg-spray (kjøpt på vår lokale bilrekvisita). Lampene og lampettene var kjøpt på bruktbutikk i Sarpsborg før jeg flyttet, og trengte sårt en ansiktsløftning.

Den øverst til venstre står på nattbordet mitt, og er en keramikklampe. Den ble koselig med sølvfarge og ny skjerm:-) Oppppssss... strikketøy på nattbordet????? Vel, noe skal jeg nå kose meg med i senga:-)

Lampen nederst står nå i vinduet i stua, og hadde messingfot før jeg kom med sprayen. Likedan skjerm ble kjøpt, og det ble koselig. Blomsten til venstre der er den appelsinplanten jeg fikk i posten fra Bodil. Den vokser og ser ut til å trives i Meisebo:-) Selve vinduskarmen er sånn respatex, og jeg går rundt å lurer på om det går an å male det? Er det noen som vet?

Sokkene jeg endelig har klart å få ferdige (i natt på nattevakt) er småsokker, og inngår i 52 Pair Plunge. Tror det er nr. 19 og 20 nå som er ferdige. De øverst til høyre inngår også i restegarnsalongen på Projo.


Og her er lampetten som ble sprayet. Den fikk ny skjerm i blonder:-) Lyser godt når jeg sitter i sofa'en på kveldene og strikker. Har sprayet to like sånne, men har ikke fått opp den andre... Her i huset går det litt sakte med alle prosjektene...


Disse blomsterbildene tok jeg i mammahagen på Støtt sist helg. Som dere ser; far sjøl er kjempeflink å stelle både ute og inne:-)

I de neste ukene framover har jeg tenkt å ha en aldri så liten atmosfærisk opprydding. Jeg har nå så mange UFO'er i huset, og det trengs virkelig at jeg får en oversikt. Skal ta bilder av alle sammen og vise fram, nå er det på tide at ting og tang blir ferdigstilt:-) Gleder meg.

Har utfordret en annen blogger om å vise fram prosjektene sine, men vil ikke si hvem det er ennå... Håper hun tar utfordringen:-)Projo har giveaway i butikken sin, og her er det mulighet til å vinne flotte premier. Denne butikken har kjempemye spennende garn - alt fra votte/sokkegarn til spennende sjalgarn. Ta en tur innom og kos deg en stund der. Projo har også eget forum, og jeg har vært medlem der lenge. Kjempekoselig:-)Og så var det Tovebua. Her er det også give-away, og her må du ta en titt innom. Jeg har fulgt Tovebua lenge, og du verden så mye fint Tove selv lager:-)

Det var henne jeg fikk sånn søt "kjole" til Sunlightfruen min:-) Den kan du se lenger nede i bloggen.

13 kommentarer:

 1. Så mye fint du har blogget og du har jo kommet langt med sokkeparene:) Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 2. Det er så gøy når en kan gjøre gamle lamper eller annet så sprekt med litt maling! Angående respatexen så tror jeg det går an å male hvis en først pusser den matt med sandpapir og grunner med heftgrunn. Men jeg har ikke prøvd det :) Du er jo snart halvveis i sokkene! Jeg har helt glemt å gratulere deg med dagen på etterskudd, nå ble det veldig på etterskudd :D Hadde tenkt å skrive det i kommentaren på innlegget ditt om feiringen. Her er det nydelig sol og varmt idag. Det har vært litt sånn annenhver dag med sol og regn i det siste, men nå tror jeg det skulle bli fint imorgen også. Ha det bra og kos deg med UFOene, pass på å beholde bakkekontakten!

  SvarSlett
 3. Så flotte lampeføtter du har fikset. Riktig tøffe ble de. Flotte sokker også, som vanlig... Ønsker deg en riktig fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei igjen, ja takk for mailen! Veska di er nå på vei i posten.

  SvarSlett
 5. Lampane og lampettane vart kjempeflotte!!

  SvarSlett
 6. Hei.Kjempe fin ble lampa.Trenger ikke mye for att det forandrer seg mye.Kjempe fin.Kjekt att planten trives til deg.Koselig.Kjempe fine sokker.Nydelig blomst.Ha en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 7. Hei på deg;)
  Lampene dine ble kjempefine!.....og er det ikke artig ¨å gjøre dette å få flotte lamper av de en ville ha kastet?:D Blondeskjermen var virkelig søt!
  Takk for hyggelig omtale!..koselig av deg;)

  Jeg sitter barnevakt i østfold til prinsessa og hun sover, men hjem imorgen;)
  Nyt kvelden og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 8. Så flott at veska kom så raskt fram og at du er fornøyd med den! Ja, nå kan du ta med deg store strikkeprosjekt også, den rommer mer enn sokkestrikk :)
  Kan sikkert ta imot bestillinger senere også hvis det skulle være aktuelt.

  SvarSlett
 9. Så flott gjenbruk du har gjort! Lampene ble kjempefine.

  SvarSlett
 10. Hahaha, strikketøy på nattbordet! Der går du meg en høy gang altså! ;o)
  Lampene blei jo virkelig standsmessige- artig med make- over av gamle saker. Ahhh, par 19 og 20?!? Jeg har akkurat festa trådene på par nr 10og syns jeg var veldig så flink.... TurboBitta er nok ditt nye navn ;o)
  Kos deg i Meisebo, og gi lyd om du vil til Meiseland- jeg leeengter dit. Lurer på om jeg har "feil" nettleser- for jeg har ikke en sjanse til å handle meiser sjøl om jeg sitter handleklar! Riimelig irriterende kan jeg love!
  Gode klemmer midt i natta (hm, du sitter vel i senga og strikker du, kanskje?!... hehe)

  SvarSlett
 11. Da har eg lagt ut innlegg om mine påbegynte strikk eg. Nå er det din tur.

  dei lampene vart knallfine. Det gjelder å ha fantasien i orden så kan ein forvandle det meste til lekkre ting.

  Visste ikkje att sokker passer i vinduskarmen til pynt, men nå ser eg at det er fint også. :) flotte sokker.

  Så kjekt at "far" er så flink å stelle I "mammahuset"
  Ha ein fin dag du arbeidsomme og kreative venn der i nord

  SvarSlett
 12. Så fine lampene ble, en god idé du kommer med her :)

  SvarSlett