søndag 6. juni 2010

Sokkepar nr. 6, 7 og 8 er ferdig - og nr. 9 snart ferdig:-)


Ja, det går framover med sokkestrikkingen. Nå er de lange knesokkene fra i høst ferdige, og de ble jeg kjempefornøyd med:-) 
De er strikket i Sterk, og på pinner nr. 3. Veldig enkle sokker, bare rett og vrang. Det gikk med 156 gram garn til disse. De blir nok både gode og fine å bruke til vinteren med et par tights på seg. 

De grønne er strikket i Wollmeise Löwenzahn, med litt Strohblume til. Størrelsen her er ca 3 år, og det gikk med 50 gram garn til disse. Nydelig å strikke i WM, det må jeg bare få lov å si:-)

De hvite og grå er inspirert av mønster fra ei bok som heter Andean Folk knitting. Strikket i Regia 6-ply, samt litt grå Sterk. Her gikk det med 69 gram garn tilsammen, og det er strikket på pinner nr. 3. 
Størrelsen er ca 35 - og blir lagt i gavekassen min. Tror det blir en julegave til en gudmorsønn:-)

Til slutt viser jeg fram par nr. 9 og det er også hentet fra den ovennevnte boken. Disse ankelsokkene strikker jeg i WM, farge Moses og Zarte Knospe. Mønsteret heter Calcetines de Ivo, og de er å sees på Ravelry. Strikker på pinner nr. 2,5. Kanten skal sys ned etterpå. Disse sokkene kommer jeg til å ha selv:-).

Vel, det var vel alt for denne gang. Nå må jeg pakke litt mer for hver dag, samt rundvaske. Nå kommer det til å bli litt mindre strikking...


De ble ferdige i kveld, så da føyer jeg dem til:-)
Disse ble jeg skikkelig fornøyde med, så dette blir mine. 

17 kommentarer:

 1. Fy søren, her går det unna med flotte sokker i lange baner:O)

  Ha ei flott pakkeuke, og husk og kos deg innimellom;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Det var da svært til fart det var på strikkingen din nå da, vennen!.
  Det går virkelig unna. Sjølv om du hadde begynt på dei grå for lenge siden.
  Det er ikkje så verst å strikke i wm nei :). Men det går ikkje fort med det. Strikker mest på skjørtet mitt. Morsommere å strikke det.
  Du får ha lykke til med fortsatt pakking og nedvasking. Håper du får solgt huset for ein god slump penger også da :)
  Ha ei flott uke

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe fine sokker.Du er så flink.Har ikke ord.Gi meg addresen din når du flytter så sender jeg deg avleggere.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 4. Lekre sokker alle sammen. Hvor mange masker la du opp til på de lange knesokkene?

  SvarSlett
 5. Hei snuppa. Måtte berre kommentere det med formen min. for når du sei det så er det sant. Formen min er mykje bedre enn den har vore heile vinteren. Faktisk så er den så bra som den var i juni fjor. Vi hadde tre uker med sommer i fjor og da var eg ganske bra. Det er eg no også :) Har meir å gå på, men livet er elttere når vinteren endelig ahr sluppe taket.

  Har ikkje strikka så mykje i dag da. Må gjere litt husarbeid av og til eg og.

  Det nermer seg med stormskritt no for deg. Det vert litt omstilling det og, men det greier du godt.
  Husk å kvile deg inni mellom pakkinga og vaskinga og alt det andre som skal ordnes no når du skal flytte.

  Kjempe bra at formen din også er mykje bedre enn den var ei stund. Stor klem fra Greta

  SvarSlett
 6. Og da hadde du plustselig skifta blogg etter min lange bloggpause.Hyggelig navn på bloggen din og veldig passende der du mer i mindre
  " bader" i meisene dine.Ser du har hivd deg på ny runde i 52 par. Og jeg er med som støttemedlem. Håper du legger inn etter hvert på uformelt forumet også. Det har vært utrolig artig og inspirerende for min sokkestrikkeutvikling bare å følge med deg og noen andre super sokkestrikkerne:)
  Jeg har som mål å ihvertfall doble mine antall i år fra 10 til 20:)
  Gleder meg til å se alle dine nye par.
  OG VELDIG GRATULERE MED JOBB I GARNBUTIKK, det må da værra paradiset!!!

  SvarSlett
 7. Du så mange flotte sokker. Litt av en produksjon

  SvarSlett
 8. Å, herlighet, og så jeg som trudde at jeg var kommet langt! Her var det mye lekkert!

  SvarSlett
 9. Takk for koselige kommentarer til alle:-)
  Jeg pakker og strikker videre... :-D

  SvarSlett
 10. Hei på deg i Meisebo! Her går det for seg, så mange flotte sokker du har strikket - ja de kommer vel godt med når du flytter nordover he he. Likte aller best de blå med gul kant, knallfine!

  SvarSlett
 11. Du verden for et tempo på deg... For hver omgang jeg strikker så spretter det frem et sokkepar hos deg... Du rekker visst 52 x 3 før året er omme vil jeg tro.

  SvarSlett
 12. Kjære søster. Syns du har god dreis på posingen når du tar bildene av sokkene du har laget. Kanskje du kan bli fotmodell? Hehe. Syns du er flink, og ikveld har jeg også blogget:)

  SvarSlett
 13. Kjære vene, her går det fort. Flotte sokker du strikker. Er med jeg også, men har så vidt fått begynt på par nr 4. Moro å følge med deg Bitt@mi, har linka deg til bloggen min.

  SvarSlett
 14. måtte berre takke for hyggelig kommentar :). Skjønner ikkje det med at du ahr så stor mage. Men skjønner godt den at ein ikkje tør og at ting har sine grunner til at ein ikkje tror ein kan eller tør. Håper du får tatt tak i ting og blomsterer masse etter at du flytter nordover att.
  I morra flyttelasset ditt drar?. det er vel fortsatt ein del som skal pakkes og ordnes før du drar. Ha ei flott helg, vennen

  SvarSlett
 15. Herlighet, er du klar over at du har gjort unna en femtedel av sokkene i denne runden allerede? Du er et lyn med pinnene, skulle ikke tro at du drev og flyttet for tiden :) Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
 16. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer - dere blir alle satt stor pris på:-)

  SvarSlett
 17. Her spretter jo sokkene fram i full fart!Det er bra, da ser vi at du har tid til å slappe litt av med strikketøyet innimellom pakkingen. Lykke til med pakk og vask!

  SvarSlett