fredag 4. juni 2010

Kunstnerbroren min:-)


I dag skal jeg ikke vise fram flere sokker eller andre strikkerier....

Det er heller min kunstneriske bror og hans siste kunstverk jeg har lyst å vise dere. Han har jo gått Formgivning på videregående i tre år, før han ble sykepleier, og ennå kan han vise fram gamle kunster. 

Jeg har lengre tid prøvd å lære ham å strikke sokker, eller i alle fall noe annet enn rillestrikk fram og tilbake. Men jeg blir vel nødt til å innse at han nok er bedre med billedkunst enn med strikking:-)

Jeg har forsiktig antydet et ønske om et kunstverk i nyhuset  mitt... kanskje jeg kan håpe på et til jul?

Sjekk ut bloggen hans her!

8 kommentarer:

 1. Dette blir nok en gave til deg skal du se!

  SvarSlett
 2. Jeg er nok bedre med bildekunsten enn sokkekunsten.. Men du skal se at du både får sokker og bilde til jul:) Takk for et flott innlegg.

  Kjempeglad i deg storesøsteren min:)

  SvarSlett
 3. Han er jo kjempeflink!!! Klart han skal male et bilde til deg!

  Her har sola endelig kommet og skal bli noen dager, jeg fryder meg;)
  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei søta. Dette bildet eller eit anna kunstverk kjem nok heilt sikkert til å pryde stueveggen din i ditt nye hus. Blir supert å ha eit bilde som din kjære bror har laga.
  I dag har eg gått litt ut og inn, men fått nytt sola litt. Glad du ikkje har flytta enno, for veret er visst ikkje heilt topp der nord.

  Genseren med WM hode er strikka i Karisma og mønsterfarge i smart. Mitt første møte med Karisma og det var ikkje noe dårlig møte.

  I kvled skal eg strikke litt på VW prosjektet, men det kva verte leeeenge før det vert ferdig. Og det er ikkje så spennde som du tror. :)
  Ha ei super helg min venn

  SvarSlett
 5. Det var et flott bilde.Klart du må få et bilde som han har malt ,til ditt nye hus.

  SvarSlett
 6. Oaooooo nice!!
  Kan man bestill?
  Ha ei fin helg sørpå;)

  SvarSlett
 7. Å, så flink han er! Håper virkelig du får et bilde av ham til å ha i nyhuset. Det er jo så artig med slikt som ikke alle andre har. Ser at du er i full fres med sokkestrikkingen. Jeg er akkurat ferdig med et par i Sock Madnessen. Ha en fortsatt super helg!

  SvarSlett
 8. Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin ny blogg.Nydelig bilde.Han er kjempe flink....Jeg lurer på om du vil att jeg skal sende deg ett par avleggere av appelsintreet mitt? Så kan du bare sett dem rett nede i jora.Har fått fram en del avleggere av treet.Ha en kjempe fin Søndag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett