søndag 23. mai 2010

Kai-Mei, godvær og Olive-vekst:-)


Vi har en pinse med nydelig vær her på Østlandet. Gradestokken viser godt over 20 grader i skyggen, og det er lett å kose seg ute disse dagene. 

Ingrid ville prøve å sove i telt i natt, og pr. skrivende stund (23.10) ligger hun like ved terrassen og synger. Om hun blir liggende der hele natten, ja, det vil vise seg. Men foreløpig koser hun seg. 
Selv har vi grillet ute i dag, og det var deilig. 


Jeg har strikket Kai-Mei av CookieA. Lette sokker å strikke, og morsomme også. Disse er selvfølgelig strikket i Wollmeise Twin, farge Strohblume. Selv ville jeg nok kalt fargen for midnattsol, den er nydelig i rød/orange.

Mønster: Kai-Mei
Garn: Wollmeise Twin, Strohblume
Pinner: Harmony Wood nr. 2,5
Garnmengde: 99 gram


Olive'en vokser også nå. Jeg har fortrengt den ei stund, men Avonlea på Hobbyboden var så "grei" at hun spurte hvordan det gikk, og da var min samvittighet ganske svart....

Jeg har bestemt meg for å strikke på denne 1 time hver dag nå, så den blir nok ferdig en gang. Første arm ble ferdig i går kveld, og har såvidt strikket et par omganger på siste. Har også prøvd den, og den blir fin:-) Denne skal jeg ha på når jeg starter i ny jobb:-) Hvis det ikke blir for varmt da, men det er vel ingen fare for det i Meløy...hihi:-)

16 kommentarer:

 1. Hvis jeg er blå, så er du litt midnattsol;)
  Fine sokker som alltid, og den genseren/tunikaen blir lekker!
  Vi frøs hjem fra hytta..dvs vi har noen prosjekter her også, så greit å få en fridag til å gjøre disse:)
  Husker unger i telt, ikke alltid de holdt ut natta:O)
  Ha ei fortsatt fin pinse og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så nydelig farge på sokkene. :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg vennen.
  Så heldige dere er som fortsatt har sommervarme. Vi hadde nydelig ver på fredag, i går regnet det nesten heile dagen. I dag ahr det vore sånn noen lunde. Det vil sei opplett og 12 g. Altså ikkje noko å skryte av. I morra skal det bli verre. Men skit au. vi kan da hygge oss inne å strikke.

  Stilige sokker. Nydelig farge. Gler emg fortsatt til eg skal prøve ganret :).

  Ikkje lenge att til du er ferdgi emd genseren no. Blir kjekt å sjå den på. Om det vert for varmt første dagen på jobb, så kan du ha den så snart det vert kaldt nok. Men la oss håpe at det tar litt tid før du treng den.

  Det er kjekt å vere barn og kunne sove ute i tilet. Det gjorde vi og hugser eg. Veldig spennde.

  Kos dere videre og nyt varmen så lenge dere har den. Stor klem fra ho der dma som snart blir gammel i sogn :)

  SvarSlett
 4. Det fikk meg til å tenke på alle sommerferiene jeg har tilbragt i telt, men det er noen år siden! Flotte sokker du har strikket.

  SvarSlett
 5. Ja er var det ny og fin blogg. Ja nå er det snart sokke tid igjen. Jeg lader opp til 1 juni. Nydelige sokker du har laget.

  SvarSlett
 6. Åhh! sånne sokker må e strikke me! Skikkelig fine! Lille jenta de e blitt så stor, også ligne ho så på han storebror Kenneth:) Klem Veronika

  SvarSlett
 7. Jeg har siste innspurt på Olive, jeg også. Og jeg har holdt på lenge! Har strikket litt annet i mellomtiden, men skal legge inn litt spurting idag og imorgen, og vips, så vil den være ferddig! Kos deg i sommersolen og ha en flott uke!

  SvarSlett
 8. Skikkeleg fine sokkar, flotte fargar. Midnattsol er nok eit betre navn ja. Her og pleier ungane sova i telt om sommaren. Endå så er det helst litt kjøligt her.

  SvarSlett
 9. Kai-Mei'ene dine ble flotte! Enig i at det lette og morsomme sokker å strikke!
  Tenk å ha starta teltsesongen, da!

  SvarSlett
 10. Hei til dere i goværet;)
  Fine sokker, men er de enkle å strikke??? Kremt,kremt((eg har prøvd, men eg gjækk tydeligvis i ei fella) Du må kanskje vis meg en gang;)
  Ha de bra

  SvarSlett
 11. Grattis med flott, ny blogg. De sokkene var helt herlige. Og flotte jenta som sov i telt, eller ble det ikke soving?
  Her var det for kaldt, rett og slett

  SvarSlett
 12. Så koselig med telttur i hagen. Det gjør barna her også når det bare er varmt nok... Kaldt og surt her nå, men bedre i pinsen, selv om vi ikke hadde den varmen dere hadde. Du verden til sokker du har under produksjon! Likte utrolig godt restesokken dine, både mønster og farger var flott. Jeg kom visst til å bestille 3 sokkebøker i dag, må jo ha litt inspirasjon til plungen. Skal ikke kjøpe garn nemlig....

  SvarSlett
 13. Gyldenkron:
  Det ble soving i teltet hele natta, til mors store forbauselse:-) Og ikke frøs hun heller, selv om temperaturen droppa noe i løpet av natta. Hadde døra på gløtt så hun kunne komme inn når hun ville, men kom ikke før halv ti dagen etter:-) Rød og god i kinnene.

  SvarSlett
 14. så mye vakkert du har hatt på pinnene i det siste!
  Jeg ønsker det lykke til i jobbskiftet, av og til er det helt nødvendig - og så jobbe i garnbutikk, da!
  Det er vel akkurat i blinken for deg!
  Pass nå bare på at du ikke strikker deg vonde fingre!
  Klem!

  SvarSlett
 15. For noen lekre sokker. Virkelig en nydelig farge!
  Jo, her er det varmt og godt nå... Sånn passe vil jeg si. Det kunne godt ha ligget slik på 24-25 grader hele sommeren for min del, for når det kryper opp imot 40 grader er det ikke videre deilig.

  SvarSlett
 16. Fltot genser! Den passar jo midt i blinken til den nye jobben din :-)

  SvarSlett