torsdag 27. mai 2010

Pakking kapittel 1Nå er jeg i gang med pakking, og disse eskene ble pakket i går kveld. Du verden, så mye rart en har gjemt på... Og jeg har faktisk noen esker som jeg ikke har pakket opp etter jeg flyttet hit for tre år siden... 

Jeg er flink å hive denne gangen, jeg har jo et mye mindre hus jeg skal flytte til. Så det er nesten like mange søppelsekker som esker... Må bare være streng med meg selv nå og ikke ta vare på alskens:-) Men da må jeg være i rette humøret når jeg pakker, ellers blir det meste med tilbake..hihi:-)


Og to esker står i gangen oppe, disse ble pakket forleden dag... Ennå har jeg ikke startet med garnet mitt ennå, blir nok en del det:-D 
Men det er jo bare hyggelig pakking, der blir det ikke hevet mye, nei. 


Og så måtte jeg bare vise fram disse små nusselige nøstene med Opal-garn. Disse små 10-grams nøstene fikk jeg i Tyskland i fjor, da jeg var innom og handlet vanlig Opal. Har funnet fram et par nøster Sisu også, og tenkte å kombinere disse til noen barnesokker:-)

Og gjett... Oliven min mangler nå kun 8 cm nede på siste armen, så den blir forhåpentligvis ferdig i dag:-)
Jippi!

17 kommentarer:

 1. Lykke til med pakkinga. Lurt med litt flytting av og til , slik at ein får rydde opp i rotet ein har:)

  SvarSlett
 2. Hei vennen.
  Ja er enig med Linda. Det er faktisk ikkje så dumt å flytte av og til. Da får ein kasta ting ein berre tar vare på i tilefelle.....
  Det blir nok fint å komme nord å pakke opp i ro og fred. Litt spennde å pakke end også, å få sjå kva ein har. Får noen aha opplevelser. Den.... hadde eg glemt eg hadde. I alle fall var det slik da vi flyttet sist. Og da eg tok og rydda heile den eine boda.

  Nå har eg funne ut kva eg skal bruke garnet "ditt" til, men sier det ikkje. Det vert sånn innimellom strikk så snart Torstein ahr nøsta det opp for meg.
  Ha ein fin pakke dag vennen. Stor pakke klem :0)

  SvarSlett
 3. Regner med at det er litt av en jobb du har foran deg, men tenk så koselig det blir når du endelig er på plass i nyhuset! Lykke til med pakkingen!

  SvarSlett
 4. ja det er litt av en jobb og flytte og lykke til. Du kan jo være glad at garn ikke kan gå i stykker:)Ha en fin pakkedag.

  SvarSlett
 5. Ja, det må være litt av en jobb å pakke. Det er bra da å kunne glede seg til å pakke det opp igjen i sitt nye hjem. Men det er utrolig hvor mye det blir når alt kommer ut av skap og hyller. lykke til!

  SvarSlett
 6. Heisann bitta. Nei det har ikkje vore mykje meise kjøp i det siste. Enten har eg vore på jobb eller så har eg komt litt for seint, eller at eg har gløymt det. Men i morgon har eg fri på føremiddagen så då har eg tenkt å halde meg oppdatert frå eg står opp med ungane. Så får me sjå om eg får tak i noko...

  SvarSlett
 7. Du må ha lykke til med både pakkingen og flyttningen! :)

  SvarSlett
 8. Heihå :)
  Eg misunn deg ikke pakkinga, men du må uansett ha goood luck ;D
  Håpa du får tid t å strekk oxo,

  SvarSlett
 9. Hei. =)
  Det er litt godt å få ryddet litt (mye)hadde selv en skikkelig ryddesjau her forleden (uten at vi skulle flytte)og vi endte med å måtte bestille en container, hjelpe meg så mye eg hadde samlet på, og det er herligt nå,plutselig har vi litt plass,såååå lykke til med pakking, rydding og flytting. =)

  SvarSlett
 10. Det er en liten overaskelse til deg inne på bloggen min :)

  SvarSlett
 11. Når du kommer i orden i Meisebo må du sette deg i strikkekroken din og strikke en Shalom vest :) Den er deilig å ha på og morsom å strikke.

  SvarSlett
 12. Lykke til med pakkingen. Litt av en jobb, men deilig etterpå. Regner med at garnlageret blir med deg nord uten utrenskning, hehe.. Ligger en award til deg på bloggen min.

  SvarSlett
 13. Gratulerer med nytt hus og ny blogg:)Jeg har vært treg med både blogging og besøk i det siste.Ser det har sjedd mye hos deg siden sist:)
  Lykke til med pakking og flytting.Blir nok mye arbeid på deg fremover og godt å få kastet litt også.Utrolig hvor mye vi klarer å samle på.Ønsker deg en riktig god helg:)

  SvarSlett
 14. Sorry bittami, så ikke hva du hadde lagt i malen din om awarder... Leste det nettopp nå. Du får ta det som en ære i allefall, men trenger selvsagt ikke gjøre noe med det uansett. God helg!

  SvarSlett
 15. Skjønner du har travle dager. Å kaste er en kunst, spør du meg, jeg er utrolig dårlig på akkurat det. Men når du skal flytte, så er det jo en gylden anledning til å kvitte seg med ting og tang;)
  Lykke til videre med pakking og kasting!
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 16. Pakking er ikke gøy, men det er skikkelig morro å fløtte inn da. finne ut korsen man skal ha det i sitt nye hjem :)
  Det e ho tante May som er så flink å ta med stoffer og sånne ting til meg. Du skal bare komme på besøk. Sandes var utrolig artig og man kan nok gå litt amok der ja :)
  klem fra Veronika

  SvarSlett
 17. Lykke til videre med pakkingen og slikt. Så det er du som har fått jobben på Willumsen? Så at den var utlyst :) Da kommer vi nok til å sees ofte, det garnet jeg ikke kjøper på nett blir stort sett handlet på Willumsen skjønner du :)

  SvarSlett