mandag 12. september 2011

Etterlengtet oppdatering fra et rotehode....

Valgkveld, og et lite stemningsbilde fra Meisebo.... :-O)
Har dere sett maken til rot?
Jeg har hatt litt nye ideer i hodet mitt, og da blir det ofte seende slik ut.
Men jeg lover jeg skal rydde i morra, 
men i kveld ser jeg valg:-)


Om denne høytdekorerte offiseren rømmer fra rotet, eller bare ønsker seg ut i frihet....?
Det spurte vi ikke om før vi slapp han ut:-)

Og dette fant jeg om Admiralen på Wikipedia:

Admiralen kan ikke overvintre i Norge, til det er vinterkulden for streng. Men den blir regelmessig, mellom mai og oktober, observert i alle norske landsdeler.

Admiraler er glade i plantesafter, slik som fra sår i barken på bjørketrær eller fra gjærende nedfallsfrukt om høsten. Om saften inneholder alkohol kan sommerfuglene bli ganske berusede, slik at man lett kan plukke dem opp.

Den immigrerer sørfra på våren, og legger egg i Norge, på sin vandring nordover. Utpå sensommeren klekkes andre-generasjonen, som for en stor del er klekt i Norge. Derfor kan en se fargerike og vakre admiraler om høsten, selv langt nord i Norge.

Et lite heklearbeid har jeg også innen rekkevidde...
Tro det eller ei 
dette skal bli en lue :-O)


Her er noen av de siste mønstrene jeg har laget....
Ikke alle er ferdige ennå, men vottene er snart ferdig skrevet. 
Det vil bli gratismønster:-)

Sokkene vet jeg ikke om jeg er helt fornøyd med, så de ligger litt på vent. 

Puta heter "To my Dearest Brother" og den er behørlig blogget hos

Må få lov å vise dere min nye designblogg:
Der skal det kun skrives om mine design og mønstre, 
både underveis og ferdige produkter. 

Jeg har også fått Eplabutikk nå, og der kan mine mønstre kjøpes:


14 kommentarer:

 1. Litt rot må man ha, omtrent sånn ser det ut her også! OG du strikka og du hekla, er mektig imponert over alt det du får til!

  SvarSlett
 2. Hei snuppa. Ja takk det vil eg gjerne.
  er ikkje heilt lik du og bror din. Når det gjelder litt rot altså. tror ikkje det se noen gang slik hos han. eg skjønner godt at det vert litt rot når man har så mye oppskrifter , tinbg og tang i hodet som må ut.
  veldig kjekt å få til dressen uten mønster. Nå holder eg på med dresser til jentne mine. tror dei vert enda finere :0). Litt vanskelig å si da, siden eg berre ahr laga eit bein.
  rot og rot er to forskjellige ting. Spes når det er system i rotet. i kveld må vi tradisjonen tro følge med på valget. klem til ei skkjønn dame

  SvarSlett
 3. Det ser ikke rotete ut, men hjemmekoselig pleier jeg å si når det flommer over med garn, pinner og diverse prosjekter hos meg....
  Mange flotte prosjekter du har på pinnene. Likte veldig godt puten du har strikket til din bror.

  SvarSlett
 4. Bitta, det derre kalles for kreativt rot ! Det er koselig med noe "rot", man kan ikke være kreativ i strigla hjem ! Sukk, du har jo sett mitt rot , men man kan jo ikke både strikke og vaske samtidig, morsomst å velge det første. Gleder meg til vottemønstret kommer, de hvite sokkene er de nye? Ser kjempeflotte ut. Har snart gjort ferdig 2 sokkepar fra deg , Ryggesocks og girlfriends choice :)

  SvarSlett
 5. Det der så kjent ut. ;)

  Jeg er "barnløs" for tiden, minstemann og pappaen besøker svigermor. Og uten LEGO-klosser overalt trodde jeg at huset skulle være strøkent når de var borte. Istedenfor har jeg oppdaget at det visst er JEG som roter mest, hihi... Men kreativitet trives i kaos, og du er i alle fall kreativ så det holder. Beundrer alle de flotte oppskriften du tryller fram.

  SvarSlett
 6. Hvis dette er rot, så skulle du sett her!!
  Gratulerer med både butikk og designblogg, du er jo blitt helt rå:O)..men så lager du noen herlige mønster og produkter!!
  Takk for votteoppskrift, de er direkte nydelige!
  Jeg er så bloggelei for øyeblikket, antagelig sliten, mye å gjøre både her og der:)
  Kos deg masse resten av uka, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 7. Skulle bare sjekke om du hadde fått ryddet opp her jeg *he-he* ;-)
  Det er jo ellers koselig med litt kreativt rot da :-) og vi vet jo hva du får til!
  Ellers gratulerer med Epla-butikken og egen design-blogg - det blir morsomt å følge deg videre. Så mange fine ting du lager! Stå på å lykke til med både rot, kreative tanker og "butiken"!

  SvarSlett
 8. Koselig rot dette, kunne gjerne kommet på besøk og sittet sammen med deg i denne typen rot :)
  De nye vottene du har designet er nydelige. Hvis og om jeg får tid etter all genserstrikking i høst skal jeg jammen finne fram Limanøstene mine og strikke dem ;) Ha en fin kveld innpå landet, nå er det Grey`s!

  SvarSlett
 9. Som en klok person har sagt - "Der alt er ryddig skjer sjelden noe kreativt"
  Gratulerer med fin designblogg og eplabutikk. Jeg har sett flere mønster jeg har lyst å strikke hos deg, så jeg må nok hiv meg rundt og få handlet litt hos deg trur jeg.
  Vi for rundt i dine hjemtrakter når vi hva på Halsa turneringen for en stund siden. Lurte sånn på i hvilket hus alle fine strikkemønster ble til.
  Pernilla

  SvarSlett
 10. Du er så fantastisk flink!! Eg er heilt imponert over deg!! Gler meg til å prøve fleire mønster designa av deg.

  SvarSlett
 11. Takker for kommentaren på bloggen min.. Jeg har fulgt med på side linjen på bloggen din og alle de fine mønstre..Tiden har bare ikke strukket til i det siste og strikkingen går litt sent.. Armene vil bare ikke helt være med så jeg strikker i små porsjoner og med støtte rundt kroppen:-) men strikke må jeg. Ja det var det med rot... Har store planer til uke med en ikeatur.. noen nye reoler og en god stol hvor kroppen kan få hvile. Mye fint hos deg av strikking så jeg følger med..

  SvarSlett
 12. Her er det jo alltid så masse herlig snadder. Den blå pute så kjempe lekker ut. Har planer om noa ala den til ei venninde. Så mønsteret ditt må nok snuset opp ;O)

  SvarSlett
 13. Aller først må jeg gratulere deg med designbloggen og eplabutikken.
  Dette er ikke rot, det er kreativitet (og så ser jeg bort på mine 3 hauger også):)
  Har kost meg med å strikke vottene dine.
  Ha en fin mandag.
  Sissels

  SvarSlett