fredag 4. februar 2011

Hverdagsgleder er så mangt! Everyday joy:-)


Mine største hverdagsgleder er ungene, her representert ved lillesnuppa Ingrid Marie:-) Ikke fordi jeg setter mer pris på henne enn de andre, men fordi hun setter mer pris på å bli fotografert i alle situasjoner:-) 

Øverst er fra dagen hun var syk, men klarte å sitte å spille litt på DX'en sin. Iført pysjamas og en bøf (?) på hodet:-) DX-mappa henger kledelig rundt halsen:-)))

Til venstre er fra bursdagen hennes, like før hun skulle legge seg... Med nattkjole og kunstløpskøyter på beina, mens hun snakket i telefonen:-) 

Og til høyre nederst smilet da hun hadde fått seg ny pc i bursdagsgave hos Geir:-) Sjekk det gliset:-) 

Er det rart det blir mange smilefjes når jeg skriver om henne?  


My youngest daughter, Ingrid Marie. Photos taken in different situations. I have four kids, and I appreciate them all. But non of them are so easy to photograph as her. 
All my kids are my everyday joy, and this time I'll show it to you by photos of Ingrid Marie:-)


I går var jeg i Bodø, en tur som er ca 120 km lang hver vei... Ville bare vise dere at vi har bar mark stort sett nå, bortsett fra i høyden. 
Hverdagsglede? Ja, absolutt, hvis jeg skal få si min mening:-))) 

Yesterday I visited Bodø, our nearest town, which is about 120 km away. The winter is almost gone in the lowest part of the trip, but over the mountains it was still snow along the road. 
I think it's a real pleasure to see the fields again.


Om Dr. Shepherd er en hverdagsglede? He he... Nei, men det er en glede over å ha fått ferdig sokkene som bærer hans navn:-) 
Disse har jeg designet (klarer nesten ikke å kalle det for design) selv, og de legges nå snart ut på Ravelry:-) Linken kommer når jeg har fått alt klart:-) 

Par nr. 47 i 52 Pair Plunge :-)

Dr. Shepherd is also a joy to watch:-) And having finished the socks that carrying his name is definitiv a pleasure. 
This socks will soon be ready to put out on Ravelry...

10 kommentarer:

 1. Hei vennen. Det er så kjekt å lese om kvardagsgleder. vi er stort sett for lite flink til å sette pris på kvardagsgleder. Vi er jo så heldige begge vi to som har så kjekkebarn, svigerbarn og eg har i tillegg barenbarn. Og så har vi pinner og garn, gode venner og bloggvenner. Er så priveligerte. Bloggen gjør at vi kan vise frem det vi lager og få venner over heile landet. Og du som skriv engelsk kan få beskjente i heile verden. Livet er fantastisk, min venn

  SvarSlett
 2. Skjønner godt litjtuppa er en glede i seg selv;) Skikkelig søt jente som selv finner mange gleder i hverdagen;)
  Her er det glatt, men bare veger. I helga blir det årets første hyttetur, men vannlaus som vi er, så frister det ikke så mye, men skal bli godt lell;)
  Kos deg i helga, klemmings fra meg;)

  SvarSlett
 3. Dei sokkene er så flotte!! Er enig i at det er viktig å ta vare på kvardagsgledene her i livet!!Håper du får ei flottandes helg:))

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe fine sokker.Nydelige bilder av en riktig nydelig Ingrid Marie.Koselig med Marie vi har en del i fammilien som heter det Bestemor Marie Otelie og min søster Inger Marie Koselig.Ønsker deg og dine en riktig fin helg dær Nord.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Koselige bilder:) Sokken ble flotte, akkurat slik som navnfaderen.

  SvarSlett
 6. Unger er helt klart hverdagsgleder ja. Og bildene dine var kjempekoselige. Det er så greit med slike hverdagsbilder.. Gratulerer med enda et egetdessignet sokkepar. Du er kjempeflink! God helg.

  SvarSlett
 7. Masse fint du lager. Jeg er imponert over sokkeproduksjonen jeg da. Jeg har nå strikket sokker etter mønsteret jeg fikk av deg og likte mønsteret veldig godt. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 8. KJæmpefine sokka som vanlig ;) Ha en fortsatt fin søndag ;D

  SvarSlett
 9. For ei søt og god jente. :) Nydelige sokker!

  SvarSlett