lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år med Trillian og mini- og maxisokker

Med ett helt nytt sjal på pinnene ønsker jeg godt nytt år:-)
Dette heter Trillian, og det er et kjøpesjal som jeg har funnet på Ravelry her

Jeg har startet med en Wollmeise Twin, og fargen heter La Gitane. Nydelig lillafarge blandet med svart og naturhvitt og litt lysegrå. Det er et sjal som er enkelt å strikke, og det blir nok bidrag nr. 1 eller 2 i alongen 11 Shawls in 2011. En fortsettelse på sjalalongen jeg var med på i fjor. Alongen finnes på Ravelry.

  Et par sokker har også sett dagens lys i de siste dagene. Dette paret er strikket i Wollmeise Twin, og fargen heter die Auster. Sokkene skal gis bort og de er strikket i str. 44 ca.

Par nr. 38 i 52 Pair Plunge IV
Og så var det disse små nydelige minisokkene som jeg fikk i julegave fra ei bloggvenninne i Sarpsborg. Hun heter Marit, og jeg har også hatt gleden av å treffe henne i virkeligheten. Ei super dame som lager mye fint, ikke bare strikking, men også nydelige sømprosjekter.

Jeg skulle ha tatt bilde av disse sokkene i mange dager nå, men hver gang jeg har hatt kameraet framme, så har nøklene befunnet seg i bilen, og jeg har glemt det. 

Tenk å strikke noe så yndig og lite? De var virkelig søte og jeg tror jeg må prøve meg på et sånt lite par. Virkelig yndige, og jeg har fått flere kommentarer på jobb for disse:-)

Tusen takk, Marit - jeg ble kjempeglad. 
Jeg anbefaler dere å ta en kikk i bloggen hennes, hun har snart 3-årsjubileum og har derfor en giveaway der. 
Og det er ikke hva som helst hun gir bort, bare se her: 


7 kommentarer:

 1. GODT NYTTÅR, Bitta!!
  Flotte sokker i alle størrelser!
  Jeg har fundert mye over min wollmeise, så snart må jeg sette igang; har funnet en jakke på Drops, men må strikke en prøvelapp først;)
  Nyt helga før hverdagen tar oss, klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så nydelige farger i det nye sjalet, og spennende mønster. Enda en fristelse... Tror nok det blir noen flere sjal fra meg også i dette nye året, men tør ikke melde meg på noe sted. Som du ser ble det så mange sjal ifjor at et av dem havnet som give away. Har bestemt meg for å ikke melde meg på noen alonger iår...hvor lenge varer det tro før jeg er påmeldt til to tre? :) Jeg har bestilling på et Little Colonade sjal, må bare finne garn/farger som stemmer med ønsket.
  Hyggelig at du likte minisokkene. Jeg glemte å ta bilde av dem før jeg sendte dem så jeg får nok låne bilde fra deg når jeg skal blogge om dem, da skal jeg legge inn link til oppskriften også. Fine å strikke når en har en liten rest igjen av sokkegarn.
  Takk for fin omtale av bloggen :)
  Riktig godt nyttår!

  SvarSlett
 3. Hei vennen og Godt nytt år til deg.
  du er i full gang med alonger så snart året starter. Sprek du ja.
  flotte farger både på sjal og sokker. Likte kanskje best dei på sokkene.
  du er vel på jobb no. mange seinvakter i det siste.
  håper du får ein fin kveld når du kommer heim og at vakta på jobb har gått greit. Stor klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så bra at det ikke er bare jeg som starter det nye året med litt håndarbeid. Vi koste oss masse i går kveld og idag har vi måket snø, aket og vært på diverse besøk.

  SvarSlett
 5. Alltid spennende med noe nytt :)og Godt nytt år.

  Du har så hærlig garn! :) dette lilla var spennende. Si meg, i sjal-alongen du er med i, velger du selv hvilke sjal du vil strikke? Dette blir garantert like lekkert som dine forrige :)
  Og ja! Helledussen.... små sokkene var bare SÅ søte... er de får små til sock-alongen? slike må jo være ypperlig til julegaver..... :oD
  klem hk

  SvarSlett
 6. Så godt å se at du har fart på pinnene i 2011 også:) Nå er det kjempelenge siden jeg har strikket sjal, men dette her har jeg veldig lyst på. Kanskje jeg kan få minsket litt på WM-lageret mitt..... Masse fint du har strikket ser jeg:) Jeg ønsker deg alt godt i det nye året:) klem Tanja

  SvarSlett
 7. så masse herlig du har laget siden sist. Sokker og sjal/skjerf.

  Lykke til med et år til i sjalalongen. Ser den fra sidelinjen i år. Jeg trenger å satse litt mer på sokker. Jeg har jo bare 76 par i skuffen min idag. Så den må fylles opp ;O)

  SvarSlett