tirsdag 21. desember 2010

Solsnu på Reipå


Midt på dagen i dag var himmelen knallrød, og vi aner at det faktisk finnes en sol et sted i sør:-) 
Nå er mørkeste dagen unnagjort og fra i morra går det faktisk mot lysere tider. 
Om det er 21. eller 22. desember som er mørkeste dagen varierer vel ettersom jeg har lest på nettet, men jeg velger å tro at det var i dag:-)))) 


Solsnu er, fra i fjor, ikke bare forbundet med glede over lysere tider som skal komme. 
I dag er det ett år siden mamma gikk bort.
Dagen i dag har vært preget av savnet etter henne, slik som alle andre dager fra 21. desember i fjor har vært. Hun gikk bort så altfor tidlig, og hadde ikke rukket å nå pensjonsalderen ennå. Vi hadde trodd at hun og mannen hennes skulle få nyte dagene i alderdommen sammen, og at vi skulle få mange fine dager med mamma og mor. Men slik gikk det altså ikke, men jeg takker allikevel for tiden vi fikk sammen. 

Savner deg, mamma...

8 kommentarer:

 1. Huff så trist Bitta, kondolere så mye. Men husk at hun bor i hjertet ditt og at hun alltid er med deg :) Minnes de gode stundene og det vil med tiden bli litt lettere.

  Varme tanker og klemmer hk

  SvarSlett
 2. Føler med deg Bitta, og de gode minnene har du. Det er faktisk 8 år siden min far døde, men tenker ofte på han, så de er tilstede.
  Klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 3. Det er tungt å komme igjennom slike dager. Etter som åra går så vert savnet av ein annan karakter og dei gode minna tar overhånd. Lett for emg å sei, kanskje. Eg mista min bestemor for vel 15 1/2 år siden. ho var mye mer mor for emg enn mi eiga mor. Eg og ho hadde eit spesielt forhold og hadde eg ikkje hatt ho så hadde eg ikkje vore her.
  Kom til poenget Greta. Jo, eg har klokka henns rundt halsen kvar dag. Og eg snakker med ho daglig. Er det noe eg er usikker på, noe eg treng hjelp til o.s.v. så tar eg rundt klokka og snakker med ho. Det hjelper :0). Ho bor jo i hjertet mitt og når eg snakker slik med ho, så får eg frem det ho ville ha sagt :0).
  Mora di bor i hjertet ditt og vil alltid vere der for deg, det er berre å bruke ho. Klem fra meg til deg

  SvarSlett
 4. Så vakker farge på himmelen! Godt at det går mot lysere tider. Tenker på deg , slike dager føles savnet ekstra. Godt at du skal feire jul sammen med familie, da er det godt å være sammen og kjenne samholdet med dem en har rundt seg og er glad i.

  SvarSlett
 5. Eg tenkte å sende ein varm og god julehilsen med rakettfart opp til deg. Så kan du varme deg på denne klemmen. Spørs om den vert kald før den kjem frem, mene g tar sjangsen. Ha ei strålandes julehelg sammens med alle dine. hils Broderen fra meg. klem

  SvarSlett
 6. Gode minner er det alle viktigste selv om sorgen er tung å bære. Jeg håper du allikavel får ei fin juletid, klemmer i fleng

  SvarSlett
 7. Ja, sånn er det...
  Du tar godt vare på de gode minnene, forstår jeg. Det hjelper.
  God jul!

  SvarSlett