fredag 12. november 2010

Haruni i snø:-) Og litt gaver og besøk!

 Vi har koselig onkelbesøk av både Vigleik og Jens for tiden, og både Ingrid og jeg setter stor pris på det. Til og med snøen blir artig når onkel foreslår å lage snølykt. 

De er her i anledning Marcus sin 3-årsdag som vi skal feire i morra:-) Ullgenser og bukse er klar, men en liten leketing skal også få være med som gave.
 To julegaver til er ferdige... den øverste skal være sammen med den forrige jeg viste fram, det er noe i samme deilige garnet og fargen. Det grå rett ovenfor er ei gave til ei spesiell jente, men jeg hverkan kan eller vil røpe noe ennå... 


Og så, mine kjære lesere; Haruni er ferdig:-))) Fargene er spreke og kanskje litt vågale, men de er varme og fine allikevel. Dette må være noe av det flotteste sjalmønster jeg vet om... Dette er sjal nr. 9 i Ravelryalongen 10 Shawls for 2010. Da har jeg kun ett igjen, og det må nok bli et halvferdig som jeg har liggende.

Kommer nok til å strikke flere Harunier, men da tar jeg nok en kjappisvariant ala Wims:-))))) Det passer veldig flott som trekantskjerf i halsen, og jeg har veldig lyst på et sånt... Men ikke før alle julegavene er ferdige.

12 kommentarer:

 1. Nydelig sjal!! Fantastiske farger! Ser ut som flotte julegaver du har glimt av der også.. heldige mottakere :o)

  SvarSlett
 2. hei vennen. Ser ut som både onkel og Ingrid koser seg i snøen. glad snøen ikkje er her eg da. Men no har eg vore inne i to dager, så det betyr vel egentlig mindre kva ver det er ute.
  sikkert flott julegaver, sjølv om det er vanskelig å sjå. Tør ikkje å vise frem slike bilder heller eg da. Får ta alt etter jul.
  Fantastisk fargerikt sjal. Kvikker virkelig opp eit svart antrekk det der.
  Kos deg med barenbursdag,besøk av bror og sambo og strikkepinner med garn.
  Stor klem fra sogn

  SvarSlett
 3. Nydelig sjal i nydelige farger. Artig å leke i snøen kan du skjønne både for voksne og barn :-) Vi har endelig fått litt snø på bakken også.

  SvarSlett
 4. Din Haruni är helt underbar! Det behövs nåt sånt härligt färgglatt i höstrusket som finns iaf hos mig!! Man blir ju hur glad som helst av den sjalen!!
  Kram

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert sjal! Og julegavene er sikkert også fine! Det blir sånn på denne tida, ikke alt en kan legge ut fullt bilde av :) Vi hadde litt vinter her også noen dager denne uka, men nå er det tilbake til normalt novembervær med regn. Ha en riktig fin helg, kos deg med besøk og barnebursdagsselskap!

  SvarSlett
 6. Nydelig farge på sjalet,heldig den som får det i julepresang:)

  SvarSlett
 7. Kjempefint sjal du har laget. Fantastiske farger på det. Håper du legger ut bildet av julegavene du gir oss en sniktitt på.

  SvarSlett
 8. Så flott sjalet ditt ble:) Fargesprekt og gla'.

  SvarSlett
 9. Lekkert sjal i en spennende farge! Dette må da kle deg flott!

  SvarSlett
 10. Haruni'n ble lekker! Jeg blir bare mer og mer glad i orange, eller rødt og orange sammen. :)

  SvarSlett
 11. Du Verden! Dette ble litt av en fargeklatt! Kjempefint, jeg fikk litt påskefornemmelser her med appelsiner og snø.

  SvarSlett
 12. Her var det mye fint - men det sjalet! Det tok nesten pusten fra meg!!! For et syn!!!

  SvarSlett