torsdag 30. september 2010

Luer, luer og luer - og kosekveld med Siri :-)Dette er den 4. Staffluen og nå må jeg snart slutte å strikke disse:-) Men de er så herlige, og så koselige å strikke, så jeg har faktisk en til på gang nå. 
Denne lua er strikket i dobbel Arwetta, og gjett om den ble myk og fin? Absolutt bedre enn dobbel babyull. Ingrid stiller villig opp som modell, og hun liker å tulle litt:-)Siri Kaspara var på besøk hos meg her om kvelden, og det var sååååå koselig:-) Hun hadde med seg et babyteppe hun har strikket, og satt og sydde sammen lapper. Kjempeartig, og jeg håper hun gjentar dette ofte. 
Hun har nå offesielt flyttet til Ørnes, og har begynt som frisør på Karins Salong. Håper hun kommer til å trives i Meløy, og at hun blir her leeeeeeenge:-) 


Hun ønsket seg en baggy Bodø-Glimt-lue, og det ønsket måtte jeg jo bare oppfylle:-) Den var veldig kledelig til henne, og hun ble fornøyd. Og da er jeg også fornøyd:-)

Min egen form har vært dårlig i det siste - og jeg vet ikke helt hva som er galt. Har vært hos legen, og har tatt masse prøver som jeg får svar på i neste uke. Energien blir plutselig helt borte, og jeg blir svimmel og skjelven... nesten som jeg blir plutselig veldig sulten. Trodde først det muliggens var diabetes, men blodsukkeret var helt normalt. Legen trodde kanskje jeg for alvor begynte å gå ut på dato, altså overgangsalderen... :-S Ja, ja... mulig det - får se når prøvene foreligger... Veldig ekkelt og det var litt skummelt å få sånne symptomer. Håper det finnes råd for dette, hva det enn er, og at disse rådene virker kjapt:-)

Ønsker alle en super kveld, og ei god helg!

9 kommentarer:

 1. Måtte titte innom denne bloggen også, og da ser jeg jo at kanskje mine luer er "ute" - i allefall til de større barna! Trivelig å titte innom! Hilsen fra Synnøve

  SvarSlett
 2. Så flotte luer du har strikket, og kjempe koselig med besøk:-)
  Håper legen finner ut av formen din, ikke greit å være slapp og dårlig form. Masse go bedring

  SvarSlett
 3. Luene er så fine! og det så veldig koselig ut med besøk.
  Men det var leit å høre at du ikke er i form. Håper de finner ut hva det er og at du kan få noe som hjelper på det. ønsker deg god bedring!

  SvarSlett
 4. Så masse herlige luer du har strikket. og de staffluene er knallmorsomme å strikke #7 er på vei her nå :O)

  SvarSlett
 5. Hei søta. Eg har vel sagt nok om årsak og kva som skal til med formen din, så på det punktet min venn vil eg berre sei god bedring.

  Luene er kjempefine, spørs om eg må få litt hjelp seinare av deg, så eg kan strikke dem eg og. Men eg må berre få ferdig .....først.

  Ha ei srolig og super helg min venn. Husk helsa kjem før alt anna

  SvarSlett
 6. Nydelige luer, likte den brune veldig godt. Symptomene dine ligner litt på de jeg fikk da jeg fikk lavt stoffskifte. Regner med de har tatt de prøvene også.... Ha en utrolig flott helg!

  SvarSlett
 7. Flott lue og alltid kjekt med besøk!! Håper formen er på bedringens vei, ha ei finfin helg:))

  SvarSlett
 8. Hei
  Her var du ja, så fin ny blogg du har fått. Og så flotte luer, likte den brune spesielt godt.

  Ønsker deg en fin høsthelg videre.
  Klem T

  SvarSlett
 9. Fine luer, forstår godt at du vil lage mange. Klubb-lua var også fin, og en slik kunne jeg tenke meg og lage også. Har også gul/sort i mitt ishockeylags farger - Kråkene:)
  Jeg tror jeg har opplevd de samme symptomer som du nevner, og hos meg var det lavt stoffskifte. Nå er jeg mye bedre etter medisinering:) Lykke til.

  SvarSlett