søndag 29. august 2010

Nesten helt ny Meisebo-stue:-) Og spennede sjalprosjekt...


Denne helga har Meisebo virkelig blitt fornyet:-) Jeg har vært så heldig å hatt broren min og snuppa Siri Kaspara på besøk - og de har jobbet:-))))
Ser dere det nye bordet? Det er et "gammelt" bord som jeg fikk tak i da jeg flyttet hit, og bror har pusset, grunnet og malt 3 toppstrøk på det:-) Glansgrad 80, og det ble supert i stua.

Legg merke til bildet på veggen - her kommer en litt nærmere kikk på det:


Se så fint!!!!!!
Er ikke broren min litt av en kunstner? Dette bildet kommer jeg til å sitte og se på i evigheter, jeg ser stadig nye meninger i det, og linjene i det er dikt for meg. Jeg ble kjempeglad da jeg fikk det; både fargene og motivene (alle hjertene) er akkurat meg og mitt liv. Også de brutte hjertene:-))))

Tusen, tusen takk broren min - jeg er kjempeglad i deg:-) Snufs... og kommer til å savne deg når du flytter til Vesterålen... Men gjett om jeg skal komme på besøk? Bare vent...


Og så noe litt mindre morsomt... Jeg har frogged Mariusen til Kenneth, den ble altfor liten... Men har begynt med frisk mot igjen.... Slik er strikkelivet :-S


Dette er siste skudd på prosjektstammen min:-))) På Projo har LivM startet en along hvor vi skal strikke et bestemt sjal. Vi har fått første del på mail, og jeg er ferdig med den. Gleder meg til neste. Jeg strikker med Evilla, og har høstlige farger i dette sjalet:-)

Jeg har også blitt klippet og stylet denne helga. Siri Kaspara er frisør, og hun tok med saks og stash da hun kom på besøk. Det ble supert, og bilder av dette legger jeg ut på facebook etterhvert. Hvis Siri kommer til Meløy for godt, er det i alle fall sikkert at hun blir fast husfrisør her:-)))))

Og hvis det er noen som lurer på hvorfor det er lenge siden jeg blogget; jeg har vært kjempeforkjølet en hel uke, og det har vært ille. Har hostet som en gal både natt og dag, og formen har ikke vært på topp. Men i natt har jeg faktisk sovet ganske bra, har kun vært oppe 2 ganger pga hosteanfall, så nå begynner det vel å gi seg.

Ha en flott søndag alle sammen, og ei finfin uke:-) Snart høst, men da er det såååååå koselig å krølle seg i sofaen  med stearinlys og strikketøy:-)))))

13 kommentarer:

 1. Han e vel bra flenk den der broren din ja :)
  Du har jo fått det skikkelig koselig i Meiseboen :)
  Vi har hatt vannlekasje og har ikke gulv i leilightea for tida og alt e bare rot! Skikkelig uflaks- vi har jo bare bodd her i et par uke :(
  Har fått plukke ut gulv selv og det skal bli knall fint :))
  Kose deg m all strikkinga:)

  ps. nå kommer det bilder av den nye fine lampa vårres på bloggen :)

  SvarSlett
 2. Heldig du er som har arbeidskar....... :) Og flott arbeid var det. Maleriet er sannelig et dikt for seg selv....

  Sjalet ser spennende ut... kanskje eg skulle prøvd meg på det? Eg e midt i Traveling Woman3. Nr 2 e strikket i det melerte garnet eg sjåppet hos deg :), tenkte eg skulle både blokke og blogge det i dag :)

  Ha en hærlig eftermiddag, nyt stuen og maleriet .....eg sitte midt i oppussingsprosjekt i stua vår! det ser ikkje UT!

  klem hk

  SvarSlett
 3. Det så lekkert ut hos deg med nymalt bord og det hele. Tøft med glans 80!!
  Bildet var direkte nydelig!!! Han er en virkelig kunstner!! Jeg likte fargene så godt i det også, og det var så fint på veggen din.
  Jeg driver med en åpen vest uten mønster, og nå har jeg strikket en stolpe som ble for stram...bare å rekke opp.
  Håper formen din blir bedre, utrolig slitsomt med forkjølelse og ikke minst hosting.
  Godbedringklem og nyt dagen!! klemmings fra meg;)

  SvarSlett
 4. Så flott du har fått det. Og bildet fra broren din var nydelig! *drømme* Så synd at du måtte rekke opp genseren, lykke til med neste forsøk. Sjalet ditt var i fin høstfarge. JEg er i startfasen nå, må bare få på middagen... Fortsatt god søndag. Klem

  SvarSlett
 5. Kjempefint bilde han ha mala t d! Bi koseli å sett å sjå på utover høsten.
  Borde bei også vældi bra.
  Spent på frisyrn......

  SvarSlett
 6. Det ble fint i stuen din, og broren din er jammen litt av en kunstner. Et nydelig bilde som blir blikkfang hjemme hos deg... Skal si du har mot når du begynner på nytt på en opprekket Marius, får håpe du når deg selv igjen på den snart....

  SvarSlett
 7. Så heldig du er som får til å være med på en slik fin along. Stua ble flott:)

  SvarSlett
 8. Så koselig du har det,Bitta.Flott maleri du har fått hos broren din. Sjalet ser kjent ut,blir spennende å se hvilket sjal det er etterhvert...

  SvarSlett
 9. Så fint og koselig det ser ut til at du har fått det!!Veldig irriterande å måtte rekke opp... Maleriet ditt er supert og sjalet tegner til å verta flott, ha ein god dag:))

  SvarSlett
 10. Ser ut som du får det veldig koselig og fint der oppe i meisebo,det bilde var kjempefint,uff forkjølelse er ikke så greit nei, god bedring til deg og ha en riktig fin uke. =) =)

  SvarSlett
 11. Du er jammen det heldig som har så flinke hjelpere rundt deg. Flott ble det! Gleder meg til du skal ha strikketref. He-he!!
  Lykke til med både Marius og sjal.

  SvarSlett
 12. Så koslig stue du har, og tøft bilde! Nydelig farge på sjalet ditt :o)

  SvarSlett
 13. Så flott stua dsi har blitt. Deilig å få pusset opp og få hjelp atpå til. Snill bror du har :-) Mange fine strikkeprosjektert har du ferdig også. Sokkene var virkelig spreke.

  SvarSlett